Jour 4

Fjärde och näst sista dagen. Vissa är lite slitna, Lisa den Korta har ett skadat knä och gör så gott hon kan och Petra var tvungen att bryta idag pga fot- och ljumssmärtor. Men Gristuren var det på morgonen som gällde och runt tog vi oss. Alla utom Katja som körde styrka på hemmaplan på grund av ett ont lår.

Eftermiddagen bestod av rullskidor skate på Gillhovsvägen. Lagom fort och bra gick det. Och till vår stora glädje (ja förmodligen bara vi tjejers) var det en, Babe faktiskt, som tog modet till sig och kastade tröjan i värmen! Äntligen. Sen blev det lite hallon och bränd av brännässlor som belöning för vår möda. 

Senare under middagen utbyttes det mkt asgarv och roande funderingar!
Tex Fridas nattmys i en bil efter Stråket på onsdagen, vi säger inget mer men vi tror att hon inte berättat allt korrekt? Sorry där Rymdbor, she´s taken! Men Petra var ju först och hur gick det egentligen till med den övernattningen?

Och, vill ni veta den stora hemligheten till varför tjejer snackar så mkt som vi gör? Vi har nämligen mindre stämband och därmed behöver de inte lika mkt syre som killars. Så därför kan vi prata mer på varje andetag! Smart va?

Imorgon väntar fjälltur från Åsarna till Vemdalsskalet och på eftermiddagen ryktas det om ett tempopass på rullskidorna och lite styrka. Bara att bita ihop sista dagen. Ingen har dött av lite mjölksyra, än...

Åsarnabrudarna - ut på vägarna snart


Kommentarer
Postat av: Åsarnabrud Katja

tänkte precis skriva om mitt upptäckt till vrf vi tjejer pratar så mkt, men såg nu att du redan hade gjort de. bra! då slipper jag göra de :P

2009-08-08 @ 21:59:43
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0