Quinto e ultimo giorno

Ja femte och sista dagen på lägret! Tyvärr vart den inte så rolig för Mattias som drog en fetvurpa på rullskidsintervallerna på eftermiddagspasset. Det jacket i knät... Isch, fy tusan. Det var djupt alltså. Tror det vart en tur till Östersunds sjukhus där. Kan inte nån skaffa jour till Svenstaviks hälsocentral?! Folk kan faktiskt göra sig illa på kvällstid också!

Jaja. På morgonen skulle vi iaf dra iväg på det, som alltid, sista och längsta passet; löpning från Åsarna till Vemdalsskalet. Lisa och Petra hade med sina fot-och knäproblem tagit på sig uppdraget att åka rullskidor Åsarna-Skalet. Det vart en spännande resa. Det utbyttes massor av erfarenheter, dock är de hemliga för er läsare. Det skulle kunna skada era sinnen... Och vi kom på en helt otrolig semesteridé!! Endast utvalda! ;)
Efter en stund var vi tvugna att ta en bit kaka och Dextrosol för att pigga upp oss för sista biten! Bussarna stannade typ 1 km innan och ville plocka upp oss, vi tackade artigt nej. Det hade varit som att bryta när man ser mållinjen, dumt...


Och ja som sagt, styrka och intervaller på eftermiddagen. Tja vad ska man säga, mer styrka åt Brudarna! Eller inte... ;) 

Nu har dessutom Sommarskidskolan tagit början här i Åsarna också. Lika roligt som vanligt...
Man kanske skulle behöva en energiboll?

Åsarnabrudarna - barnvakterna är tillbaka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0