Topplista

Här bjuder vi på några favoriter, lyssna och njut!

1. Christer Halvarsson, Friinga
2. Arne Qvick, Rosen
3. HP Burman, Jamtlandstaus 
4. Ole Ivars, Nei så tjukk du har blitt
5. Ständut Blakk, Jämtlandssången


Lämna gärna tips på era egna favoriter.


Living the dream...

...i en etta i Mora. Nu är vi här på ett eget litet äventyr. Det började med att vi möttes av en man som vi kände igen (från en av våra drömmar). Han var en rutinerad kille, då han gav oss två nycklar. "Bra, kanske är lika bra att jag tar en på en gång då om jag kommer hem sent ikväll" utbrast Lisa. Killen sneglade lite nervöst bakåt, och gav oss sedan ett papper som han ville att vi skulle skriva på. Lilla J gick kyligt fram och krafsade ner en kråka utan att läsa vad som stod, men vad de andra inte förstod var att hon hade en liten baktanke med detta. Tack än en gång för att ha samma namn som någon annan! Vi kan meddela att lägenheten luktar gott, och innehaver 4,5 gitarrer så nu flödar tonerna. Som tur var har han snälla grannar som han så snällt påpekade och det är nog bra.

 Tveksam om det här ens är en gitarr??!!


Sex kotlett-rader, en påse klyftpärer (=potatis och INTE päron, om någon från södra Sverige skulle råkas på att läsa detta inlägg) och 3 kg efterrätt senare sitter vi och jäser i soffan. Funderar på hur vi ska lyckas hitta krafter att ta oss ut på den planerade raggarrundan i Mora, men vi ska nog fixa det oxå. Vi har ju trots allt lyckats åka 3 mil på brieost och kex+en pizza till kvällsfika igår.   

    


lets eat candy!!

Hejsan hejsan.
Medan resten av brudarna roar sig glatt nere i Mora körde KB och jag med familjer After Work på Skicenter som inträffar varannan fredag. Pizza och tacos var det idag, kan det bli bättre? Hm, ja kankse skaldjur. Träffade även två andra skidande Åsarnabrudar, dock åker de utförs.
Tänk de flesta brudarna i Åsarna åker skidor av nåt slag... Fantastiskt!

Med godispåsen laddad vankas de nu Lets Dance här hemma! Vilken/vilka hejar du på?


Frida, I know you like it!!


Petra

Fredagsnöje

Vi åsarnabrudarna vill tipsa om att "så ska det låta" visas på svt1 just nu. Missa inte det!


Skejtvasan

Hola! (som KB skulle ha sagt) Katja här!
Idag har brudarna kört skejtvasan, i strålande sol och hårda spår. Kan det bli bättre?
Vissa åkte fort, vissa gick ut för hårt, vissa körde taktiskt och vissa krockade med reklamskyltarna. Det är som vanligt då. Jag sköljde även bihålorna med sportdryck när jag satte drickan i halsen och allt kom upp igen. Det var inte trevligt och åskådarna trodde nog att jag skulle avlida. Men i mål tog vi oss allihopa, några fick till och med pris!
  
Än har vi inte hittat till den absoluta formen, men med SM-veckan på intåg så kommer formen att infinna sig och åsarnabrudarna kommer att piska rumpa i Boden. Var så säkra.
 
Medan vissa av brudarna stannar kvar i Mora för att ha någon slags vasaloppsweekend, tvingas andra att åka hem och jobba. Sånt är livet! 

Från Noppikosskis djupa skogar

Vi har inte tid att skriva nå långt inlägg för vi måste sova så vi sammanfattar helgens planer med en dikt.

I Åsarna började vi vår resa.
Emma var täppt i sin ne(ä)sa.
I Älvros vi genvägen tog,
Patrik i GPS:en fick nog.
Vi körde genom snörök och Härjedalen,
någonstans på vägen blev vi galen.
Vi började se brinnande fåglar och spjut,
det här ser ju lovande ut.
Resan gick bra och vi kom fram,
hoppas vår hyresvärd är en stilig man.
På fredag ser ni oss i toppen,
då vi åker ett av vasaloppen.
På kvällen underhållning med farbror Fläsk,
till det kommer vi dricka läsk.
På lördag ska vi stan osäker göra,
ni kommer förmodligen oss höra.
Vi tänkte även testa vasaloppets bana,
och på snygga skidåkare spana.
Vi kör på skate så vi slipper klister,
på kvällen vi tar oss en svängom till Larz Krister(z)


On the road again

Snabb rapport från baksätet av de susande blåbäret/ blåafaran/smurfen innan batteriet på datorn dör.
Resan så här långt har gått bra, vi hittade genvägen så vi slapp Sveg ,men missade därmed toastoppet så nu sätts verkligen våra knipfärdigheter på prov. Hoppas vi klarar oss till Mora så vi slipper blöta säten.
Patrik i GPSen försöker lura oss men vi har överlistat honom. Känns bra att veta att vi är smartare än en GPS:) 
Oj, nu höll vi på att bli träffade av ett stjärnafall, kan möjligtvis ha varit ett brinnade spjut eller klot eller kanske en raket. Lisa tror även att de kan ha varit en brinnande fågel. Men va inte oroliga, vad de än va så räddade Emma oss genom att släcka den med sin iskalla blick!
 
Längre rapport kommer när vi är på plats på Mora Hotell.


Lövungen

Ännu en anledning till att inte skaffa barn.
Dom kan ju ingenting om hockey.

Åsarnabrud - förtvivlad


UNK

Hur har din dag varit?
jo, den började som andra dagar när vi samlas i ÅIK-stugan och Otto frågar hur vi hade tänkt träna idag?
Sen spårar det ut.
Jag hör till min förskräckelse hur jag svarar "Jag vill köra intervaller!" "Bra!" svarar Otto. Shit! Nu finns det ingen återvändo.
Det blir jag, Lilla-J och Adrian som ska köra intervaller medan resten drar ut på spåret.
Redan under uppvärmningen förlorar vi en. Lilla-J med puls på 189 drar sig hemåt. Adrian och jag får under Otto & Urbans piskor kämpa vidare.
Det går hyfsat tills jag under den 4:e intervallen upptäcker att det bara är jag kvar. Alla är borta. För att kunna grisa på resten av intervallerna så intalar jag mej att "dom orkade inte hänga på i mitt tempo".
Men under den 6:e så är den tanken utbytt mot "dom lämnade mej här för att dö!"
Jag är till 75% säker på att jag inte dog men blev garanterat förlamad från midjan och ner. Så med en dysfunktionell kropp hasar jag mej tillbaka till ÅIK-stugan. Och det säger ju sig självt att man inte kan köra styrka då! Så där slapp jag ialla fall undan styrkan den gången, nästa blir knivigare. Urban har blivit bättre på att genomskåda mej, men än har han inte vunnit!

(låt er inte luras)

Med form som en sockerkaksform så kommer fredagen sannerligen att bli spännande. Så ser ni något konstigt mellan Oxberg och Mora så är det förmodligen jag. 

Frida - konstig


Ett STORT TACK...

...säger vi brudar till Hampus som har varit så snäll och hjälpt oss med designen på bloggen! Tack tack! :)

Hur är dagsformen!

Hur är formen brudar? På fredag kör vi skejtvasan!


Sprintstafetter på G

Oojoj! Har ni hört. Peter Thor, duktig svensk vallare i Kanadas landslag!

Just nu pågår sprintstafetterna och vi hoppas innerligt att Anna Olsson och Lina Andersson kan ta Sverige till en pallplats! Liksom Emil Jönsson och Mats Larsson.

KÖR HÅRT!!

Ny dag nya mål!

Idag på träningspasset var det djupa tankar som snurrare i våra huvuden. Vad har vi egentligen för mål i livet?
Vad kom vi fram till?
Jo, att nu när vi brudar är mer på G än någonsin, när vi är lika sammansvettsade som Wassberg och hans skägg,  måste vi ta våra mål till en ny nivå. 
Men vad ska kunna slå detta?! 
Ja det var just det, det finns en sak som vi aldrig riktigt vågat hoppats på men som alla någongång gått och drömt om.  Den stora drömmen är nämligen att, som alla andra kändisar i Åsarna, få en pizza på Skicenter döpt efter oss!

 

Heja Åsarna!Idag blev det två åsarnaåkare i damernas A-final i VM, härligt! Ida blev 5:a och Anna 6:a. Ett stort grattis från oss! :D Vi är väldigt stolta över att ha er som klubbkompisar och ni ger oss massor med inspiraion och motivation! :)
Fortsätt såhär, kör hårt! Vi hejar på er här hemma!

Fettisdag!

Glad fettisdag önskar vi brudar alla våra läsare!
Och som vi alla vet så får man trycka hur många semlor man vill denna dag (speciellt vi skidåkare)


Latmasken dominerar dagens prestationer!

Ja, här sitter jag nu med två Müsli Toasters och ett glas nyponsoppa. Mumsfillibabba!

Frida, Lisa och jag har nyss varit ute på ett spännande skidpass. Som vanligt när de inträffar blir seriositeten varierad... Frida och jag var mest slöa efter våran veckolånga vila. Så de formligen pyrde om oss då mjölksyran sprutade i hela kroppen.

Våddå spännande skidpass? Jo! Frida vart nedknuffad i snön, Lisa hade inga spår (knappt), brillorna immade igen och snoret ville ut. Bland annat! Efter att vi stannat den 5 gången innan kyrkan la jag av en riktigt snytning och kunde stolt konstatera att "jo, de var en rejäl en!" och att det luktade lite bränt i näsan! Frida kunde nog också bekräfta de. Lisa... Du måste lära dig att snyta dig!! Men vi hade lite mer seriösa dialoger också, som spermadonation, äggdonation och om blodgivning. Viktiga saker... Kanske något att fundera på?
Då plötsligt, kom äntligen våran skidande riddare på sin svarta Grizzly! Thompa! Och Lisa kunde äntligen få vad hon förtjänar: fina spår!
Vi hade även lite teknikprovning, vi vill ju komma fram till vilken teknik som är den optimala och vi hoppas kunna komma ut med en teknikfilm i framtiden!

På hemfärden tog vi Mastenvägen och det är lika kul som alltid! Jag ramlade och det vart bokstavligen en krater där mitt ass hade slagit i! Man kunde tom se märkena efter mina stavar och händer. Resten av färden ner vart inte så blodig och vi träffade Silver-Emma på stadion. Vi de laget hade jag praktiskt taget snytigt ut alla mina inre organ...
På de hela taget, ett perfekt skidpass!

Petra - trött, blöt och utnyttjad


Silver till Sverige!Ett stort grattis säger vi till Anders Södergren som idag gjorde en strålande insats på VM genom att kamma hem silvermedaljen!
Vi vill även gratulera våran klubbkamrat Johan Olsson för mycket fina insatser på VM! Vi är väldigt glada för det och ser med spänning fram emot resten av loppen;)


Veckans Babe(s)


Eftersom vi tycker att det finns två norskar som har utmärkt sig den här veckan så har vi valt att ha två Veckans Babes.

Motivering nr 1: Med sin självsäkerhet, med sin enorma tempoväxling och med sin taktiska åkning utser vi dagens VM-guldmedaljör i Liberec, Petter Northug, till en av våra två Veckans Babes. Han har alltid varit favorit bland oss brudar, och idag är det självklart att han är en av våra två utvalda.


                                                                                                                                                                       


Motivering nr 2: Han åker fortast och skjuter skarpast. Han är oslagbar när det gäller. Med sin pressision och styrka tar han guld efter guld, bara i detta VM är han uppe i inte mindre än 4 stycken! Vi skulle kunna fortsätta att räkna upp anledningar men vi tycker dock att detta räcker för att han ska utses till vår andra Veckans Babe. Den andre är Ole Einar Bjørndalen.


Grattis!

Vi brudar som inte ställde upp i dagens Tjejvasa vill gratulera våra två tappra representanter i loppet, nämligen Lisa J och Katja, till en bra insats! Bra kört, vi andra är riktigt stolta över er! :)PS. Ni klär båda två väldigt bra i rosa ;) DS.

Melodifjanteri!

Melodifestivalen igen, vem kollar egentligen?! Jag har ingen större koll men 7-8 deltävlingar, 2:a chansen, omröstning, omsjungning, omröstning igen och final?! Vem orkar egentligen hänga med? 
Är det ca 30-40 bidrag som är med och tävlar, orka!

Tacka vet jag på 70-talet då vi hade en tävling och bästa bidraget vann (typ ABBA eller Carola) och detta bidrag fick tävla "in the big final". Det var väl så det gick till eller? vad vet jag, jag var inte född då. Det enda jag kan anta är att det i alla fall inte var så här krånglig. Men å andra sidan så är det ju 2000-talet också!!

Kanske vi ska lägga ner det här med melodifestivalen, vi kommer ändå komma sist i slutändan.

Jag kan även meddela att tjejvasan än en gång vanns av Susanne Nyström, kanske hon förtjänar veckans babe titeln?! Men som vi alla vet så tillåter inte juryn att en tjej vinner.

De två brudar som ställde sig på startlinjen i årets tjejvasa kan vara stolta över att ha tjejvasepremiären avklarad, nu är det bara 5 brudar kvar. Så nästa år hoppas vi ha alla brudar på startlinjen.


(Bojkotta melodifestivalen och skicka dileva till den stora finalen, då vinner vi)
  


Next stop, tjejvasan!

Uppdraget slutfört, utan några större missöden. Det som kvarstår är två trötta brudar med ömma kroppar och blåsor i händerna (host, host). Nej men seriöst, två brudar befinner sig fortfarande på Mora hotell i väntan på att få göra debut i tjejvasan. Banan är bekant sen tidigare, men i år är det nya förhållanden som väntar. BARA BRUDAR I SPÅRET!! Hur ska detta gå?! Men som vi alla vet så klarar sig en tjej bättre utan killar som ska lägga sig i, imorn är det GIRL POWER som gäller!
Inget illa menat killar, vi gillar er ändå!

By the way så har inte veckans babe utsetts än, så kom igen ni som vill ha chansen. Visa vad ni går för killar!
 
I fäders spår för framtids segrar!


"SMØREJENTER"

Nu sitter vi här i mora hotells lobby, endast 4 tappra brudar återstår efter 4 timmars hård vallning. Vi har sett allt när det gäller gammal fästvalla. Dammiga, klistriga (på alla 4 sidor), håriga och helvallade, dock inga slalomskidor. Men ett par som skulle göra sig bättre i slalombacken än i skidspåret då de var för breda.
3 av dom kvarstående brudarna spanar för tillfället på norskar medan den sista leker superman med vallaförklädet som cape. Som försvar skyller hon på sockerintaget under middagen.
Nu väntar endast 6 timmars sömn innan helvetet brakar loss igen, och vi går lös på skidorna ännu en gång.  

SmØrejenterne ute ur dimman!

Sponsorjobb

Idag drar vi brudar mot Mora för ett sponsoruppdrag. Det är våran största sponsor ICA som vill att vi ska valla åt kortvaseåkarna och som tack får vi ett hyfsat bidrag till klubben och det bjuds även på middag ikväll innan vallningen.


Och vad passa inte bättre för brudarna när vi ändå är i Mora än att åka tjejvasan?! så på lördag ställer sig ungefär hälften av brudarna på startlinjen för att köra det 3 mil långa loppet. Inga problem!
 
Vi ses i Mora!


Besöksrekord!!

Redan efter första dygnet har våran nystartade blogg Åsarnabrudarna haft fler än 100 besökare, men vem är egentligen förvånad?!
Vi lovar att fortsätta leverera, om ni lovar att läsa och kommentera!
Åsarnabrudarna!

Emma, åsarnabrud #1

Vi övriga brudar vill bara pass på att hylla våran alldeles egna JVM åkare Emma Wikén som var med och tog silver på JVM stafetten.  Vi är så stolta över dig!!
Fortsätt så så kommer vi andra brudar att joina dig på toppen inom en snart framtid!

 

Lika som bär..

Hahaha, hittade en rolig bild på min kära granne, kusin och vän och kände att jag bara va tvungen att göra detta..
Så vad säger ni?? Är dom inte lika som bär??                          Frida Hallquist                                                            John Lennon
                                                                                            

Lisa - har tråkigt

"I fäders spår för framtids segrar!"

Då var det dags igen. Vasaloppen!
Helt plötsligt får otroligt många människor för sig att de kan slå PG:s rekordtid.
Med fiskfjäll och Gore-Tex radar de upp sig på startlinjen....måste jag säga mer, för mer än hälften så blandas blåbärssoppan med tårar i Oxberg...

För de mer realistiska åkarna så är Kortvasan den Vasa som gäller. Det är där ni hittar oss. Åsarnabrudarna, samt några åsarnagubbar. Med seviceleendet på plats så vallar vi skidor åt folk som definitivt inte kan det själva.
Ni skulle bara veta vad vi får ta emot, numera blir jag inte ens förvånad.
Skateskidor med klister på, parafinerade skidor som dom har lagt valla på (alltså ovanpå parafinet!), vi har även fått in skidor med fästtejp över hela glidytan. Det är bara en tidsfråga innan första slalomskidan rullar in.

Valla är inte det enda vi gör. För nått år sen så utmanade Lisa K och jag Friskis och Svettis genom att på en snöhög utföra en uppvärmning som (enligt oss) skulle vara bättre....det funkade inte precis som vi tänkt oss, men uppmärksamhet fick vi.Frida - servicemänniska


Brudarna

Åsarnabrudarna
Övre raden fr.v. Emma Wikén, Lisa K Svensson, Maria Atterhagen och Katja Schwartz
Nedre raden fr.v. Frida Hallquist, Lisa J Svensson och Petra Nilsson

Veckans Babe

Motivering: Med sin utmärkta stil, fina teknik och muskulösa kropp krossar han snön och flyger ifrån allt sitt motstånd. Med sin kyla och sina taktiska drag är det inte så konstigt att han är nummer 1 i sprint! Det är med stor glädje som vi idag presenterar Johan Eriksson som Veckans Babe!

Vattenfall cup i Ulricehamn


Nu ska vi Åsarnabrudar börja skriva här på bloggen, så vi vill börja med att uppdatera lite från helgens tävling, Vattenfall Cup i Ulricehamn.

Resan ner gick bra, det var trångt och svettigt, precis som vi vill ha det =P men Emma och Maria lyste med sin frånvaro, när dom blivit tvungen att kasta in handduken på grund av sjukdom. I Mora gjorde vi ett stopp för att plocka upp Johan, och sedan åkte vi vidare mot Vansbro där vi åt lunch! Efter det satt vi nästan tysta hela vägen ner till Ulricehamn, TRO DET ELLER EJ! (För er som känner oss Åsarnabrudar så vet ni att det inte är särskilt ofta som vi är tysta =P) Vi stannade på en mack och köpte lite välbehövlig nödproviant, nämligen godis =) Väl nere i Ulricehamn åt vi middag, och sedan stack vi ut på en löptur. En löptur runt stan, för att spana om det var nåt folk ute! Vi var även tvungna att låna toan på OKQ8, haha.

På fredag morron gick vi den LÅÅNGA vägen (ca 50 meter) till skidstadion för att testa banor och skidor, och självklart så passade vi även på att glassa i solen =) Efter det stack vi på stan och kollade in de få affärer som fanns, och slutligen köpte vi liite godis till kvällen, närmare bestämt ca 5kg sammanlagt =D Resten av dagen svullade vi godis, och det resulterade i magont för de flesta =P På kvällen satt vi nog mest med datorerna och pratade skvaller, och åt självklart lite mer godis. Det går ju alltid ner!
På lördag morron gick alla upp, lika pigga och glada som alltid. Sedan var det dags att sätta på sig nummerlappen. Efter ett varv på banan kastade även Lisa in handduken och gick och lämnade in sin nummerlapp. Två gick vidare till kvartsfinal, och en hamnade precis utan för på en 31a plats, ynka 17 hundraradelar från avancemang. Det största glädjeämnet var Lovisa som gick vidare i sin första sprinttävling. Dock åkte våra duktiga brudar ut i sina kvartsfinaler. Nu återstod hoppet på en framskjuten placering till vår sprintkanon Johan Eriksson! Han åkte kontrollerat och tog inte helt oväntat hem sin tredje sprintseger (av tre möjliga) denna vinter! GRATTIS! Detta firades med både äppelpaj och glass till efterrätt, mums. Kvällen spenderades till största del med datorerna, en spännande konversation med Emma =P Våran nyfunne vän, Mikael Persson, bjöd på geléhjärtan, alla <3 dag dagen till ära! Tack för det! =)

Söndagen gav ännu fler inkastade handdukar, denna dag var det Anton och gårdagens lilla sprintsensation Lovisa som tyvärr fick lämna in nummerlapparna innan start. Resultaten för brudarna blev inte riktigt som förväntat då formen inte verkar infinna sig riktigt än, men vänta tills JSM, då blir det åka av! Johan gjorde även idag ett bra lopp. På vägen hem fick vi dela upp oss i en sjuk-buss, en frisk-buss och en ledar-buss. Hemresan var lång och tråkig, som innehöll ett kisstopp i Vansbro, middag och avlämning av Johan i Mora och tankstopp i Sveg. Sen var vi hemma!

Resultat från tävlingarna finner ni här:
http://cup2009.uifskidor.nu/default.asp?info=5


Nästa evenemang blir vallning på torsdagkväll åt våran huvudsponsor ICA, och sedan blir det start för de flesta i Tjejvasan på lördag.


Vi ses i skidspåret!  =)
Åsarnabrudarna

Lovisa

Fullständigt namn: Karin Lovisa Ottosson

Första nakenchocken: 28 mars 1992

Koordinater: Österåsen 340

Märke på laggen: Fischer

"Stejvmärke": överblivna rester, mestadels swix

"Pjuksmärke":  Salomon

Brillor (linsmärke): Bollé, Diesel, Eye q optic

Gillar du någon mer än dig själv?:  Självfallet, jag är en väldigt oegoistisk person

Detta gör jag aldrig om: Efter att ha sett resultatet lovar jag att ALDRIG mer använda "svart på en kvart" när det är en strålande vårdag på fjället! Både för min egen och alla andras skull

Det här gör jag när ingen ser: Jag gör allt när alla ser

Pinsammaste upplevelsen hittills: HAHAHA...

Bästa upplevelsen: Det var nog när jag fick glasögon i 3an. Det var skönt att komma ut ur dimman

Detta visste ni inte om mig... jag är en jäkel på att virka


 

Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner. Det italienska guldet i alla dess former

Inomhus -Utomhus

OP - VR. Lämnar över vallandet åt dom som kan va

Norske gutter - Svenska pojkar

Tjejkväll - Krogkväll

Planera - Improvisera "lever i nuet"

Mössa - Pannband

Jeans - Mjukisbyxor

Sporttop - BH

String - hipsters


Lisa J (den längsta av alla brudarna)


Fullständigt namn:

Lisa Gurli Johanna Svensson

Första nakenchocken: Den 5 april 1990.

Koordinater: Knotters i Åsarna.

Märke på laggen: Fischer

"Stejvmärke": Swix

"Pjuksmärke": Salomon

Brillor (linsmärke): Easy vision

Gillar du någon mer än dig själv?: Åsarnabrudarna! Självklart även släkt och andra vänner.

Detta gör jag aldrig om:

Det här gör jag när ingen ser: Dansar runt till tonerna från radion

Pinsammaste upplevelsen hittills: Hmm..jag har förträngt det. Men jag har bland annat börjat prata engelska med en skåning i tron om att han pratade de.

Bästa upplevelsen: Alla galet roliga stunder med brudarna! Efter dessa är det nog kinaresan.

Detta visste ni inte om mig... Har lyckats spräcka örat i en vurpa/seriekrock..


Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner

Inomhus -Utomhus

OP - VR

Norske gutter - Svenska pojkar

Tjejkväll - Krogkväll

Planera - Improvisera

Mössa - Pannband

Jeans - Mjukisbyxor

Sporttop - BH

String - hipsters


Petra


Fullständigt namn: Petra Ulrika Kristina Nilsson

Första nakenchocken: den 18 mars 1990

Koordinater: Beige hus i Åsarna

Märke på laggen: Fischer såklart!

"Stejvmärke": Swix

"Pjuksmärke": Alpina

Brillor (linsmärke): Adidas, PRADA och Acuvue Oasys

Gillar du någon mer än dig själv?: Familj och vänner men Zakris är speciell

Detta gör jag aldrig om: Smörjer Aloe Vera Gel på nästan öppna sår! Prova inte de!!

Det här gör jag när ingen ser: Går omkring naken, gärna till lite musik så jag kan svänga lite!

Pinsammaste upplevelsen hittills: Oj, kanske när jag i Schweiz frågade en brud om hennes piercing under ögat hur det fungerade. När hon förklarade och jag insåg mitt pinsamma misstag vart jag idiotförklarad...

Bästa upplevelsen: Alla de fina skidturer man har upplevt med kompisarna!

Detta visste ni inte om mig...: Jag svettas jättelätt


Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner: Bandpasta (spagetti)

Inomhus -Utomhus: Inglasad veranda, mittemellan

OP - VR: OP

Norske gutter - Svenska pojkar: Norskar

Tjejkväll - Krogkväll: Tjejkväll, på krogen

Planera - Improvisera: Improvisera men få det att se planerat ut ;)

Mössa - Pannband: Pannband

Jeans - Mjukisbyxor: Mjukisar

Sporttop - BH: Sporttop

String - Hipsters: Hipsters


Maria


Fullständigt namn:

Maria Victoria Atterhagen

Första nakenchocken: 891208

Koordinater: Längorna, Åsarna

Märke på laggen: Fischer

"Stejvmärke": Swix

"Pjuksmärke": Salomon

Brillor (linsmärke): Briko

Gillar du någon mer än dig själv?: Magnus

Detta gör jag aldrig om: Flyger med Mapyet (nära krach)

Det här gör jag när ingen ser: sjunger i duschen


Pinsammaste upplevelsen hittills:klivit i hundskit

Bästa upplevelsen: När jag träffade Magnus

Detta visste ni inte om mig...


Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner

Inomhus - Utomhus

OP - VR

Norske Gutter - Svenska pojkar

Tjejkväll - Krogkväll

Planera - Improvisera

Mössa - Pannband

Jeans - Mjukisbyxor

Sportopp - BH
String - Hipsters 


EmmaFullständigt namn: Emma Christina Wikén

Första nakenchocken: År 1989, den första maj, klockan 06.08.

Koordinater: I Åsarna, på Idrottsvägens vändplan...

Märke på laggen: Fischer

"Stejvmärke": Swix

"Pjuksmärke": Fischer

Brillor (linsmärke): Rudy Project

Gillar du någon mer än dig själv?: Det är klart jag gör, men den här frågan kan man ju tolka lite olika ;)

Detta gör jag aldrig om: fira min första, andra, tredje osv. födelsedag igen...

Det här gör jag när ingen ser: pillar ludd mellan tårna...


Pinsammaste upplevelsen hittills: Väntar fortfarande på den...

Bästa upplevelsen: En av dem måste i alla fall vara när vi tog silvret på JVM-stafetten i Praz de Lys, men framförallt när jag kom hem och fick träffa alla mina kompisar, ett ögonblick som jag sent kommer att glömma :)  

Detta visste ni inte om mig... Spenderar den största delen av höstens helger i skogen och jagar älg :)Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner

Inomhus -Utomhus

OP - VR

Norske gutter - Svenska pojkar

Tjejkväll - Krogkväll

Planera - Improvisera

Mössa - Pannband

Jeans - Mjukisbyxor

Sporttop - BH

String - Hipsters


Frida


Fullständigt

namn: Frida Emma Hallquist

Första nakenchocken: Allt för tidig, 4 december 1990

Koordinater: Storhallen Ol´ors

Märke laggen:  Madshus

"Stejvmärke": Swix

"Pjuksmärke": Salomon

Brillor (linsmärke): Adidas

Gillar du någon mer än dig själv?: Nej

Detta gör jag aldrig om: Åker skidor i mina snobben-trosor som lyser i mörkret...snacka om pain in the ass.

Det här gör jag när ingen ser: Då brukar jag oftast vara tyst (tro det eller ej)


Pinsammaste upplevelsen hittills: Jag brukar inte kalla dom så, jag säger snarare "upplevelser som förgyller vardagen". Om jag ska nämna en så blir det nog den gången då vi hade stannat till på en mack i området runt Porljus. Jag var jävligt less på alla renar som stod och glodde mitt i vägen så jag frågade pappa (lite för högt)

Jag: Pappa! När ska vi skjuta nån ren?

Alla utom jag hade lagt märke till lappen som stod bakom oss och som nu stirrade på mej som om jag inte var riktigt klok.

Bosse: men hått säj du! (på klövsjömål)

Alla skrattade åt mej, och på väg ut ur macken så klappar pappa mej på axeln och säger: Vi ska nog göra det också.

Tack pappa! Nu känns det bättre.

Bästa upplevelsen: Måste vara den gången jag slog Lisa K i ponnytrav så det bara skrek om det.

Detta visste ni inte om mig...Är asbra på tumbrottning


Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner

Inomhus -Utomhus

OP - VR

Norske gutter - Svenska pojkar

Tjejkväll - Krogkväll

Planera - Improvisera

Mössa - Pannband

Jeans - Mjukisbyxor

Sporttop - BH jag kör Italiano

String - hipsters


Lisa K (den kortaste av alla brudarna)Fullständigt namn: Lisa Kristina Svensson
Första nakenchocken: 24 juni 1989

Koordinater: Storhallen Ol´ors

Märke på laggen: Fischer          

"Stejvmärke": Swix           

"Pjuksmärke": Salomon

Brillor (linsmärke): Rudy Projekt

Gillar du någon mer än dig själv?: Japp

Detta gör jag aldrig om: Kraschar med pulkan mot ett träd som jag, Frida och Sara gjorde. Snacka om nära döden upplevelse!

Det här gör jag när ingen ser: Springer runt naken och sjunger med till alla låtar på radion


Pinsammaste upplevelsen hittills: Hmm, vart ska jag börja? Nä, men de måste nog va när jag sålde sex på Åsarna Skicenter...

Bästa upplevelsen: Skidturen med brudarna när vi åkte skidor på vägen eller när jag och Katja plankade/klättrade på väggen in på krogen i Ramundberget. Får absolut inte glömma studenten heller!

Detta visste ni inte om mig: Är en mästare på att baka kanelbullar och äta glass


Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner

Inomhus -Utomhus

OP - VR

Norske gutter - Svenska pojkar

Tjejkväll - Krogkväll

Planera - Improvisera

Mössa - Pannband

Jeans - Mjukisbyxor

Sporttop - BH

String - Hipsters


KatjaFullständigt namn:

Katja Ingrid Schwartz

Första nakenchocken: 23:e maj 1989

Koordinater: Österåsen, Åsarna

Märke på laggen: Fischer

"Stejvmärke": Swix

"Pjuksmärke": Salomon

Brillor (linsmärke): Briko

Gillar du någon mer än dig själv?: Inte för tillfället

Detta gör jag aldrig om: Springer Fjäll-Ol i dimma och 0 gradigt.

Det här gör jag när ingen ser: Är för mig själv.


Pinsammaste upplevelsen hittills: Jag gör pinsamma saker hela tiden, men det skrattar jag mest åt.

Bästa upplevelsen: Studenten?

Detta visste ni inte om mig... Att jag förmodligen spöar dom flesta på gokart


Sju snabba:

Spaghetti - Makaroner

Inomhus - Utomhus

OP - VR

Norske gutter - Svenska pojkar

Tjejkväll - Krogkväll

Planera - Improvisera

Mössa - Pannband

Jeans - Mjukisbyxor

Sporttop - BH

String - Hipsters


Hola people! Here is bloggen you all have been waited for!


Här kommer vi, 7 brudar och en joker (Lovisa=Kåbe) från Åsarnas vildmark!
Vi tänkte att vi skulle tända ännu en blogg i den här cyberrymden där målet är att spöa skiten ur Sunpocket och Rymdgatan.

Håll till godo, fortsättning följer...


RSS 2.0