Vi vill ha nåt mer...

Idag drog fyra Brudar ut på ett massivt rullskidpass. Eftersom vi är lite trötta på Storhallsvägen med omnejd så tänkte vi testa nya vägar, tex mot Myrviken. Det hela tog 2,5 timme men vi fick såklart skjuts hem av Peter. Vi såg en död grävling också.
Dagsformen? Frida var trött för hon varit sjuk och därför är lite klen nu. Petra var trött för att hon var seg och lat. Lisa K och Emma köttade som om de körde intervaller.. Fy.

Åsarnabrudarna - mot nya mål

Lägesrapport

Ja men nu är det ju så att se djur inte är det enda vi gör även om det är kul och så... Vi Brudar kör på som vanligt och tränar och de flesta har diverse jobb.
Lilla J har ju blivit lite av en ansvarig för den nya outletten på Skicenter så hon har jobbat där mest varje dag. Därför tyckte hon väl att hon förtjänade lite ledigt så hon och Emma drog på en liten smygsemester till Göteborg i en vecka!! Hm, skönt!
Katja har dragit på bilsemester till Polen med familjen för att besöka lite koncentrationsläger... Det kan man ju också göra.
Storhallsflickorna håller sig mest på sitt. Det händer att man träffar dom när man åker förbi på rullskidor. Dom kan till exempel hoppa hopprep, hoppa studsmatta lr sola. Frida håller på för fullt att plugga till körkortet har jag hört också... Det var på tiden! ;)
Lisa den Korta roar gamlingarna på hemmet. Kanske säljer hon sex? Vad vet vi. Fridas lillasyster Sara har dessutom dragit till Ryssland för stenhård läger. Tänka sig...
Lovisa har tydligen hittat drömjobbet som går ut på att hela dagarna sitta i ett vackert växthus och sälja fika. Däremellan gör hon dessutom massa andar kreativa saker.

Själv lider man av smärre depression.  De senaste dagarnas dåliga väder gör inte gott och det är inte kul att träna när de flesta träningkompisarna har stuckit... En liten resa eller nån spännande utflykt skulle vara på sin plats.
Men snart väntar Yran och FjällOL som Brudarna ska fördelas på. Själv blir det ingetdera, U2 i Göteborg på Yranlördagen är det som gäller! Så de är där ni hittar oss snart! Eller tidigare, nämligen på Stråket...

Ha de gött tills dess!

Åsarnabrud Petra - väntar på bättre tider

Dagens Sett-på-passet

Jag och Lovisa var ute och sprang runt Entimmas när hon plötsligt stannade och pekade på stigen. Mitt framför oss lubbade en Grävling!! En liten fjolåring tror vi dock eftersom den var ganska liten. Gömde sig under ett träd när vi sprang förbi... Himla söt.


Åsarnabrud Petra

Dagens sett på passet...

...en älg!

Såg idag en älg på myren där jag sprang idag, den stod så snäll och tittade på mig ca 50 meter ifrån.


Blixtar och dunder... magiska under!

Idag hade två av brudarna en nära döden upplevelse på hög nivå!


 

Historien börjar då Katja och Petra bestämmer sig för att springa gristuren, solen skiner och allt är frid och fröjd. När vi sprungit i ca 1h befinner vi oss i storhallen där vi hittar smultron, så självklart stannar vi för att ränsa stället.
Efter någon minut blixtrar det till, precis som om någon tar ett kort fast lite starkare och i samma sekund smäller det till. Högt som f*n och då menar jag verkligen högt. Vi båda hoppar upp och håller för öronen snabbare än ögat, kollar på varandra och konstaterar i chocktillstånd att blixten just har slagit ner ca 400 meter nedanför oss. Snacka om nära dödenupplevelse!
Och gissa om vi blev rädda?!Veckans babe(s)!

Ja, veckans babes var ganska solklara. Visserligen befann vi oss i norge vilket gav norskarna ett litet fördel. Vi var nog alla helt övertygade om att nästa babe skulle bli en norsk men ack så fel vi hade!

Allting började med ett vad. Ett vad som man skämtade om sent en kväll för exakt ett år sedan..
Ingen runt omkring tog väl vadet på allvar och det var redan bortglömt (läs förträngt) den 23 augusti samma år. Därför blev överaskningen för "Skicenterhåkan" stor när han fick anmälan till St Olav Ultra i 50 års present samma dag. Eller ja, han var väl inte den enda som blev överaskad, det var ju fler som hade antagit vadet som började se lite smått nervösa ut under presentöppningen..

Sagt och gjort! Håkan "Skicenterhåkan" Svensson, Jan "Otto" Ottosson och Peter "Lillen" Thor ställde sig i torsdags på startlinjen i Åre. Förväntansfulla inför de kommande 12.8 milen där de skulle tillbringa sin tid de två närmaste dagarna.

Motivering: St Olav Ultra blev det och vi brudar är GRYMT imponerade! Efter ett 12.8 mil, ett antal samtalsämnen, svettdroppar, vasselinburkar, linnexstick, bananer & självspringande tights, nådde de tillslut det efterlängtade målet i Levanger. Vi kan inte annat än att gratulera till denna prestation!!
-Åsarnabrudarna som tänker passa sig för att slå vad med gubbsen

St - olavsloppet

Östersund Trondheim på fyra dagar!

Imorn börjar brudarna sin resa mot Norge i årets st olavslopp.
Vi har som vanligt star nr 73, så heja lite extra när ni ser detta nr ute på vägen mot Norge vet ja (speciellt om det är en Åsarnabrud ;)
Men vi kommer inte att springa hela sträckan själv, som vanligt så har vi hjälp utav diverse Åsarna åkare.


Ses i Norge!


RSS 2.0