Veckans babe(s)!

Ja, veckans babes var ganska solklara. Visserligen befann vi oss i norge vilket gav norskarna ett litet fördel. Vi var nog alla helt övertygade om att nästa babe skulle bli en norsk men ack så fel vi hade!

Allting började med ett vad. Ett vad som man skämtade om sent en kväll för exakt ett år sedan..
Ingen runt omkring tog väl vadet på allvar och det var redan bortglömt (läs förträngt) den 23 augusti samma år. Därför blev överaskningen för "Skicenterhåkan" stor när han fick anmälan till St Olav Ultra i 50 års present samma dag. Eller ja, han var väl inte den enda som blev överaskad, det var ju fler som hade antagit vadet som började se lite smått nervösa ut under presentöppningen..

Sagt och gjort! Håkan "Skicenterhåkan" Svensson, Jan "Otto" Ottosson och Peter "Lillen" Thor ställde sig i torsdags på startlinjen i Åre. Förväntansfulla inför de kommande 12.8 milen där de skulle tillbringa sin tid de två närmaste dagarna.

Motivering: St Olav Ultra blev det och vi brudar är GRYMT imponerade! Efter ett 12.8 mil, ett antal samtalsämnen, svettdroppar, vasselinburkar, linnexstick, bananer & självspringande tights, nådde de tillslut det efterlängtade målet i Levanger. Vi kan inte annat än att gratulera till denna prestation!!




-Åsarnabrudarna som tänker passa sig för att slå vad med gubbsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0