R.I.P.

Michael Jackson the King of Pop finns inte längre med oss. Må han vila i frid...Dagens (o)sanning!

Värmerekord i Åsarna!
Idag visar termometern hela 48 grader, i skuggan!
Sug på den ni...


Sommar, sommar, sommar...

Nu när brudarna har sommarlov, eller ja, egentligen så har vi ju inte sommarlov längre. Vi har ju alla gett oss ut i det verkliga livet stunden då vi tog studenten, men man kan ju i alla fall låtsas som att man har sommarlov. Livet blir lite roligare då om man bestämmer sig för att fortsätta vara barn.
I alla fall så befinner vi oss på lite olika platser för tillfället, det är däför det är lite dålig uppdatering. Eftersom att vi oftar tränar själv så är det lite tråkigt att blogga om träningen man gjort.
"Idag sprang jag gristuren. Det var jobbigt. Som vanligt..." kanske inte så spännande att läsa, eller?!

Jag kan i alla fall avslöja att vissa befinner sig på träning/tävlingsläger som vi blivit bjudna till av snälla pöjkar, vissa jobbar stenhårt och har fullt upp med att få ihop sina träningstimmar. Vissa åker på läger titt som tätt bla. med b-laget och vissa befinner sig i ankeborg och roar sig.
Snart åker vi i alla fall på läger tillsammans till Los med Anders Högberg, så ni ska inte tro att vi inte träffas under sommaren, vi hittar på mycket bus tillsammans ändå. 

Åsarnabrud Katja, uppdaterar!   

GRATTIS LISA K!!

Idag säger brudarna grattis till LISA KRISTINA SVENSSON som fyller 20 år!!
GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN ÖNSKAR BRUDARNA!!Glad midsommar!

Okej, jag hade ju tänkt att ladda upp en snygg midsommarbild men det funkade inte. Så vi Åsarnabrudar får helt enkelt önska er glad midsommar utan bild.
GLAD MIDSOMMAR!! HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG DAG!

Ingen har..


Ingen har dött av lite mjölksyra...
..tills nu


"När mjölksyran slår till gäller det att inte sitta i skiten"


Studentmiddag och tågresa

Nu har vi komit hem!! Eller ja de gjorde vi igår. Tågresan gick bra, vi Brudar hade kul som vanligt! ;p

I lördags var vi på studentmiddag hos klasskompisen Carl. Himla trevligt hade vi! Jättegod mat och jättefint hus hade dom! Efter efterrätten vart det lite underhållning i det ena vardagsrummet med levande musik, dans och yoga(!). Vi gick också ner till vattnet och kollade på solnedgången. Romantiskt värre!

Runt 00.00 snåret bar det av hemåt igen!!


    Söndagen gick åt till träning på morgonen för de flesta och på eftermiddagen drog vi ner på stan för att fördriva tiden fram till tåget gick kl 19.00.

Åsarnabrudarna

Friday

Lisa den Korta och Petra drog ut på en lyckad rullskidrunda. Samma som gårdagens, dock kortare tid denna gång. Resten av gänget bedrev träning på egen risk. Eller var på stan hela dagen utan träning, men är man sjuk så är man ;p På eftermiddagen vart det fotboll i regnet för större delen av gänget och tyvärr fick vi säga hejdå till Tiio som lämnade oss efter lunchen pga förkylning. Krya på dig!!


Lisa i regnet

Petra i regnet


Film, Mr. Woodcock innan siestan

Efter lunch drog Katja och Petra till Liseberg för att beskåda Timbuktu på Stora Scenen. Go kille säger vi bara!

"De ordnar sig, de gör det alltid"

Resten hängde med en gäst ;p

Åsarnabrudarna


Recension

För er som funderar på att besöka Liseberg tänkte vi här dela med oss av våra proffisonella erfarenheter.

Hanghai (nyhet)

Vid första anblick såg den tråkig och långsam ut, men att döma av småtjejernas skrik var vi tvugna att testa den.
Vi jämför den med en glidardag på fjället. Det kan vara kul ibland och ibland långtråkigt, Petra fick iaf en skrattattack.
Betyg:


Balder

Brudarnas favorit!! När vi åker Balder tänker vi instinktivt på Mats Larsson på SM Femmilen i Åsarna, går som på räls!!

Betyg:


Kanonen

Kändes lite som att åka släpvagn i 70 km/h. Eller som Fjälltoppsloppet, lång vänta för så tidsmässigt lite nöje! Vet inte varför men Fjälltopps, 26 km plåga men endå ställer man upp varje gång. Likaså, trots huvudvärken väljer vi att åka Kanonen.
Hjärtslagen i början och den vaga förvirringen i slutet...

Betyg:


Uppsvingen (ny)

Den är hög och det svänger!! Det spännande var att bygeln var liten så det kändes som man ramlade ur... Dock varade turen inte så länge som vi hoppats. Vi jämför den med en sprint, man när max fort och sen är det över.

Betyg:


Godishjul

Kan liknas med julafton. Inte vinst varje gång men det är fortfarande lika spännande!

Betyg:


Åsarnabrudarna

Lisebergskaniner e vi allihopa!!

Endast tre av Brudarna bedrev träning imorse. Tre var på skolavslutning och resten var sjuka. Lisa, Petra och Maria drog ut på en rullskidtur. Vi hade ingen aning vart vi skulle eller hur länge de skulle ta men efter lite snack med Tobias fick vi info om en bra tur som han och grabbarna skulle ta. 2 timmar skulle den ta för oss om vi åkte på lite, det tog 2.40 :p I början frågade man om folk hade sett flera rullskidåkare, sen frågade man efter vägen till Skatås och Lisebergsbyn, till slut frågade man lite desperat efter Göteborg!! Kan säga att vi var ganska långt bort, men skylten GÖTEBORG 9 KM gav oss hopp, och hem kom vi...

Kl 13 gav vi oss av för att äta lunch med ICA. Väldigt uppskattat!

Ett stort tack till Peter Wiklander och ICA!

Sen drog ett gäng vidare på Liseberg såklart!!


Åsarnabrudarna - underhållna


Götet 09

En del kanske inte vet de men vi Brudar befinner oss i Göteborg på läger med klubben. Det är gött! Vi ska träna och mest roa oss, de förtjänar vi!

Och matchen Sverige-Malta var en riktig höjdare! Bokstavligt talat. 4-0, utklassning och Brudarna bevittnade de hela från VIP-läktaren. Perfekt utsikt!
 
The view
 
Den Korta är laddad!
 
Fullt ös!

Fika i pausen.

Sen hann vi även med ett åk med Balder på Liseberg!

Åsarnabrudarna - i storstan

dagens sett-på-vägen

en räv!

Babianrumpor och lacknafta

Dagens eftermiddagsträning var en spännande pers. Frida, Lisa K, Emma, Petra, Katja och Victor skulle springa Bjärtanturen men redan efter Nipan spårade de ur när nån kläckte ur sig att vi skulle springa obanat! Ut i skogen drog vi, genom tät sly och våta myrar, nedför stup och genom taggiga tallplanteringar! Så efter ett tag var vi både genomblöta och kalla. Men mest av det dåliga vädret...
Vi hittade ett mystiskt dött träd med en stege på, dock vågade Frida inte klättra enda upp. Smart, den såg inte så stabil ut. Till slut såg vi tecken på att vi faktiskt var på väg i rätt riktning när vi skådade Skålanvägen från en passande höjd! Efter lite mer slit i skogen fick Frida syn på ett älgpass på ett gammalt hygge som fick bli riktmärket ner till vägen sen. Väl på vägen tänkte vi att när det kommer en bil ska vi fan stanna den och fråga om vi får låna en mobil och ringa hem.
 
Ja vi hade inte med oss nån mobil!! Hur tänkte vi? Tänkte vi alls? Vi var nog för kaxiga...

Mycket riktigt, efter nån minut hörde vi en bil, såg den och stannade den. Det visade sig vara en släkting till Emma.
"Hej jag håller på att frysa ihjäl får jag låna din mobil?" var det första hon sa. Det funkade, vi ringde Agne och sen var vi glada igen!!

Så efter två timmars slit men med mycket skratt i skogen kunde nog vissa tycka att det nog endå var ett ganska roligt och spännande pass iaf... ;p

Kom ihåg Ottos ord: "Stigar är till för att korsas"

Veckans babe

Motivering
Med hans fantaskiska teknik och spelförståelse lyckades han än en gång imponera på svenska folket, även på oss Brudar. Han gjorde det ingen annan tidigare hade gjort i turneringen och det var att slå ut våran favorit. Att det inte räckte hela vägen fram i finalen spelar ingen roll. Vi är grymt imponerad av denne 25åring och den vi talar om som blir veckans babe är självklart
ROBIN SÖDERLING!!!


Multidag

Först vill vi börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men vi har en väldigt bra ursäkt och den kallas STUDENTEN (som ni säkert redan vet).


I tisdags drog några av oss brudar ut på, vad vi kallar en multidag. Vi började med att paddla kanot till Nästelströmmen, sen fick vi skjuts av Otto till Rätan där vi slängde i oss lite mat och bytte om till rullskidor. Efter 3 mil på rullskidor till Klövsjö som avslutades med en stigning på ca 3km upp på toppen av Klövsjöberget kunde vi byta om till det sista momentet som va löpning hem till Åsarna. Ett mycket bra pass och i träningsdagboken fick vi skriva in hela 6 timmar!! Eller som vi väljer att säga de, en full hand fuck you..
Inte nog med att dagen innehöll mycke träning så hade vi väldigt kul ockås. Det började redan i kanoten då Emma frågar om vi har med oss någon telefon. Nej svarar Frida, ramlar vi i kan vi ändå inte ringa från sjöbotten.. Håll med om att hon har en poäng där :) Övringa klyschor som kom fram va: vi sitter i samma båt (kanot) och slå ett slag för fiskmåsarna (när vi gjorde äggröra av fiskmåsäggen)... Även allsång hann vi med att ha, hellre än bra är vårat motto:)

Självklart avslutades det hela med en långspurt på slutet av löpningen som gav seger åt det gula laget före det röda :)

Ett stort TACK vill vi rikta till Otto och Ubbe som ställde upp och körde servicebussen!

Nu är helvetet över!!!

För exakt ett år sedan tågade tre åsarnabrudar ut från skolan, stolta och med den vita mössan i högsta hugg. För exakt ett år sedan strålade solen ikapp med dessa brudars leenden och vita klänningar. För exakt ett år sedan var det ca 30 grader varmt och klarblå himmel. Jag pratar förstås om studenten!
I dag var det dags för resterande fyra åsarnabrudar att tåga ut från skolan, iklädda sina vita fina klänningar och mössan även här i högsta hugg. Idag är det ca 10 grader och snålblåst. MEN, så länge man har kul så spelar vädret ingen roll, solen har dock tittat fram då och då.  
Som vanligt så var det tal från rektorn, betygsutdelning och sång. Både bra och dålig. Vi fick alla oss ett gott skratt så att säga. 
Det jag vill säga är, GRATTIS SÅ JÄVLA MYCKET TILL STUDENTEN BRUDAR, NU ÄR HELVETET ÖVER OCH FESTEN KVAR!!! 

Grattis säger vi idag till Lilla j, Petra, Frida och Maria, och självklart alla andra skidstudenter i svenstavik till studenten. Nu börjar livet på allvar! GRATTIS!

Åsarnabrudarna Lisa k, Katja & Emma!
ps, nyare bilder kommer senare.

Senaste nyheten!

Imorse när jag satt vid frukostbordet och åt min gröt, som alltid! Lyssnade jag inte för ovanlightenes skull på Rix morgon zoo, då det blir dags för nyheterna.
Nyhetsuppläsaren maler på om diverse otäckheter som händer ute i världen, när han plötsligt säger att man har hittat spår av kokain, KOKAIN! i red bull.
Inte konstigt att folk blir beroende, det är ju helt sjukt!
Kanske det är dags att sluta dricka denna uppiggande dryck?! Men vad vet jag...


Red Bull ger dig viiiingar...


Dagens höjdpunkt

Idag när vi åkte rullskidor på rullskidbanan fick Erika för sig att åka mot åkriktningen. Då utbrister Frida med skräck i rösten:
"ÅK INTE MOT ÅKRIKTNINGEN, MAN KAN DÖ!!"

Senare hade vi nöjet att följa med (på rullskidor) löparna i Transe Europe Footrace som hade vägarna förbi Åsarna. I Brånan hade de sprungit 300 mil och där hade de satt upp en liten "målbåge" med tillhörande fotografer. Dagens stopp är i Hackås. Starkt gjort, glada var de också. 150 mil återstår, lycka till.

Veckans Babe v.22

Motivering
För att han helt enkelt är så himla snygg och för att han är en riktigt charmör, även om det kanske inte är medvetet. Denna veckan blir han Babe för att han lyckats åstakomma en oerhört missklädsam solbränna. Efter plantsättning.


Damer och herrar; Patrik Tallbom.

RSS 2.0