Multidag

Först vill vi börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men vi har en väldigt bra ursäkt och den kallas STUDENTEN (som ni säkert redan vet).


I tisdags drog några av oss brudar ut på, vad vi kallar en multidag. Vi började med att paddla kanot till Nästelströmmen, sen fick vi skjuts av Otto till Rätan där vi slängde i oss lite mat och bytte om till rullskidor. Efter 3 mil på rullskidor till Klövsjö som avslutades med en stigning på ca 3km upp på toppen av Klövsjöberget kunde vi byta om till det sista momentet som va löpning hem till Åsarna. Ett mycket bra pass och i träningsdagboken fick vi skriva in hela 6 timmar!! Eller som vi väljer att säga de, en full hand fuck you..
Inte nog med att dagen innehöll mycke träning så hade vi väldigt kul ockås. Det började redan i kanoten då Emma frågar om vi har med oss någon telefon. Nej svarar Frida, ramlar vi i kan vi ändå inte ringa från sjöbotten.. Håll med om att hon har en poäng där :) Övringa klyschor som kom fram va: vi sitter i samma båt (kanot) och slå ett slag för fiskmåsarna (när vi gjorde äggröra av fiskmåsäggen)... Även allsång hann vi med att ha, hellre än bra är vårat motto:)

Självklart avslutades det hela med en långspurt på slutet av löpningen som gav seger åt det gula laget före det röda :)

Ett stort TACK vill vi rikta till Otto och Ubbe som ställde upp och körde servicebussen!

Kommentarer
Postat av: alexandra

haha långspurten var de ni som tog hem helt klart! & TACK till vårat serviceteam utan er hade vi aldrig klarat de(A) (Y) haha

2009-06-08 @ 21:59:09
URL: http://alexandraolofsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0