Mördarintervaller

Idag har 6/8 av Åsarnabrudarna genomfört ett tufft intervallpass. Egentligen började var det bara fyra st som skulle vara med men ryktet spred sig väl, och det var ju tur! Ju fler desto roligare!

Det var heller inga vanliga intervaller heller, det var nämligen pursuitintervaller. Efter att ha värmt upp och listat ut var vi skulle åka (som ni vet så är Åsarnas banor inte de lättaste precis så lite tufft vart de) så började vi med klassiskt (såklart), körde den första slingan. Emma den Starke var såklart först, tät följd av resten men endå med ett litet försprång, vi bytte skidor och sen en ny slinga. Himla jobbigt och Petra den Klene fick vika sig efter första omgången. Hon sade sig vara seg i kroppen... Katja den Skidbytardåliga tyckte inte att det gick så bra i ja, skidbytet. De är nåt hon måste träna på.

Jaja, men jag hängde på endå men sket i att byta skidor. Efter två omgångar tyckte vi att banorna behövde bli lite kortare, sagt och gjort och dessutom minskade vi antalet kläder också. Solen stekte. Emma den seriöse fan hade tom hela tävlingsdräkten på sig!! Nummerlapp hade hon också med men den använde hon inte.

Efter två omgångar till på de nya banorna var vi klara. Åh just de, Lisa den Korta fick också vika sig, efter den tredje. Hon provade skidor istället. Vi hade även två åskådare som pushade oss, pappa Agne och pappa Bosse.
Medan de andra tog igen sig hoppade den Klene och den Korta i hoppen, ingen ramlade.  


Över och ut denna soliga dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0