Nu laddar vi för SM

Då var det dags, stunden vi alla har väntat på. Helgen som sakta men säkert smugit sig närmare och närmare medan vintern passerat. SM helgen i Åsarna!
Oj vilket kalas det kommer att bli, imorgon drar vi igång med Stafetterna och sedan kommer det att rulla på. After ski med Patrik´s combo, prisutdelning, juniortävlingar mer after ski och prisutdelningar och framför allt 3 milen och 5 milen.

Vi brudar kommer självklart att finnas på plats under hela helgen, konstigt vore det ju annars. 4 av oss kommer att köra stafett imorgon medan resterande brudar kommer att stå för den bästa hejarklacken på hela stadion. 
På lördag avslutar vi våran tävlingshelg med juniortävlingen och efter det kommer brudarna att lägga all sin kraft på att spana på det manliga utbudet som har samlats i Åsarna denna helg och självklart så kommer vi att heja som aldrig förr. På allt och alla!

/Åsarnabrudarna  



Kommentarer
Postat av: Anna

haha ja visst är dom coola :P men lite läskiga :P

2009-03-26 @ 20:00:42
URL: http://anna1988.blogg.se/
Postat av: Åsarnabrud Emma

haha, bra att ni ska "spana på det manliga utbudet", men jag hoppas att ni inte glömmer bort att heja på mig mittuppi allt!!!:P Kan behöva lite extra många hejarop..

2009-03-26 @ 22:29:39
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/
Postat av: Åsarnabrud Katja

Klart att vi inte ska glömma det Emma. Du kommer att ha den grymmaste hejarklacken någonsin.

2009-03-27 @ 12:47:40
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0