Skotertur, film och spel

        
I Onsdags så bestämde vi brudar att vi skulle ta den årliga skoter-turen som vi brukar på sportlovet. Sagt och gjort. Klockan 10 va de samling på gården hemma hos Lilla-J som förra året men till skillnad från fjolåret så bestämmde vi oss för att åka mot Klövsjö denna gång. Dagen till äran hade vi även fått sällskap av vår barndomskompis Isberg som tagit sig hem från stora-staden för att avnjuta ett skönt sportlov i obygden. Alltid lika kul när hon är hemma och vill joina oss! =) De va som på den gamla goda tiden=)

Lilla-J visadse sig vara het på gasen och vi andra hade nästan svårt att hänga me men resan gick bra och nu har vi även tagit oss uppför den berömda Nipan på skoter, tror vi alla kan hålla med om att de va mycket lättare än att springa upp=) Dock kom vi aldrig fram till Klövsjö för vi blev lite osäker på om Lisa (den korta) skulle ta sig hem den då hon hade lite bensin i sin skoter så vi stannade någonstans i skogen runt Bjärtantrakten, grävde en grotta och gjorde upp en eld så vi kunnde grilla våran korv och äta upp matsäcken. Frida började även leka med alla grejer hon kunde hitta i skoterns packbox och började "bygga ett samhälle".



När vi kom tillbaka till Åsarna bestämmde vi att dagen inte va slut där. Vi åkte på macken och hyrde film. Saw V blev valet och klockan 17.47 va de samling upp hos Katja men innan dess tog vi en sväng till Svensta på Dollarstore för att inhandla diverse förnödenheter så som godis, dricka och chips som skulle intas under kvällen.

Här är Lilla-J, vi andra tittade på SAW V


                                

Här spelade vi lite twister :)

                           

Kommentarer
Postat av: Lilla-J

Kan ju säga att jag inte varit så het på gasen om jag vetat vad som väntat..

Blomman brevid soffan var iaf MYCKET intressant ibland;)

2009-03-06 @ 14:36:47
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/
Postat av: Isberg

Tack för en MKT trevligt dag brudar, alltid lika härligt att hänga i obygden!

2009-03-06 @ 15:46:27
Postat av: Åsarnabrud Petra

Gillar verkligen Isbergs position på sista bilden!!

2009-03-07 @ 13:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0