Vilse i pannkakan

Nu har två brudar än en gång dragit ut på äventyr. Det är Dvärsätt, där allt snurrar, som står på schemat igen.
Dagens första stopp gjordes i Ås, där Milkojoggen avgjordes. Vi var inte redo för tävling riktigt ännu, men dessto mer taggad inför kommande träning..vilket dämpades ganska fort när vår vän kom emot oss i finkofta, ballerinaskor och leggings.. Vad var det för konstig träningsutstyrsel? De tävlande fick iaf vårat stora stöd under loppet. Sedan fortsatte vi våran resa mot Dvärsätt.

Vi började dagens träningspass med en uppvärming på ca 5 min innan vi kände oss redo för cykelintervallerna som väntade i lekparken. Emma tyckte att det inte var allt för jobbigt medans Alexandra och Lilla-j började känna av lite mjölksyra i benen. Förklaringen kom när Emma insåg att hon hade satt sig på en cykel utan trampor
Efter cyklingen fortsatte våran löptur mot "båthamnen". Emma hittade sin favoritbåt vid namn Turbo. Lilla-J hittade till sin förtjusning Black Pearl. Dock tyckte hon att den såg mindre ut i verkligheten men kom snabbt på att kameran lägger ju på fem kilo!
Nu sprang vi vidare mot skogen. Utan varken mål, karta eller kompass sprang vi över stock och sten, bottenlös matjord, nyklippta golfbanor och härliga myrar. Myrarna var så härliga att vi passade på att ta oss ett och annat "dopp".
Vet inte hur men på något vis lyckades vi hitta hem oxå..där väntade årets första dopp (pooler räknas inte).
                       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0