into the sun

Idag hade kunnat vara en helt underbar dag. En dag med klarblå himmel utan ett moln i sikte förutom flygplanens jetstream...

Så var det igår när jag, Erika, Lovsia och Otto tog den längsta av långturer på fjället. Från parkeringen på Kulljohannes tog det 6 timmar innan vi var tillbaka, och då hade vi åkt skidor i 5 av dom. Skaren var perfekt, solen stekte och inget i världen kunde vara göttigare än detta! Vi drog oss bort mot Sandviksdalen där vi tog vår första fikapaus. Sen, nerför fjället, uppför fjället, genom dalarna, över myren, uppför berget, genom snårskogen och upp till Jaktstugan... Hade dock en näradödenuplevelse på en sida nära Oxsjön där skaren inte bar... Lite läskigt, trodde aldrig vi skulle ta oss därifrån hela.

Iaf, väl vid jaktstugan intog vi den andra fikapausen i en färdiggrävd grotta med bara två sporttoppsöverkroppar. Underhölls av ungarna som hoppade med snowracern i tshirt och träffade Gunnar Hammarberg också.

Därifrån tog det inte långtid fören vi var tillbaka vid bilen och den efetrlängtande vilan, dock var det ingen vi oss som sov på vägen hem.

Mamma och moster hade varit på Helags överhelgen och dagen avslutades med att jag fick skjutsa hem henne till stan. Betalade med en biltvätt. Tack.

Åsarnabrud Petra - stek


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0