"pappa, bilen brinner"

Iaf... Igår var Katja och Petra på ett "business meeting" i Östersund. Det hela gick smärtfritt trots att det varade i cirka 3 timmar.

Vi vart såklart ganska hungriga under denna perioden så vi beslöt oss för att trycka ett meal på McDonalds som vanligt när det sedan vankas hemfärd till byn.

Så vi kör som vanligt till Lillänges McDonalds och parkerar. Tycker att det ryker ovanligt mkt från fram i bilen. "Kan ju vara avgaserna som blåser framåt..." konstaterar Petra. Öppnar dörren och det strömmar in rök i bilen (okej tog i lite väl men det kommer in lite rök i bilen iaf) och de luktar inte alls som avgaser så vi skyndar oss ut!!

Då ser vi att det ryker under bilen, höger fram. Tänkte direkt "motorn brinner!!" En dam stannar på McDriven och frågar hur de är, kanske är motorn överhettad. För lite vatten? Nja men då skulle väl en varningslampa ha lyst va? Sen ser vi en annan bli som stannar, tittar och ut strömmar typ 5 st killar, kanske lite yngre än oss. En till bil med, förmodar vi, deras kompisar stannar också och kliver ur. De står nu ungefär 8 st killar runt vår bil efter typ 2 sek...

Två av dessa grabbar, helt utan att tveka, slänger sig på alla fyra runt bilen och spanar under den! Nån tror att det är asfalten som brinner, en annan tror att det är däcket... Vi backar bak bilen men finner inget rent konkret att skylla på. Pop the hood! Checkar läget, frågar om vi har dieselvärmare och de har ju Katjas Volvo. Så de kan vara den som var påslagen. Det var den inte, men killarna konstaterar att det var dieselvärmaren som rök och att det inte skulle vara någon fara att ta oss hem.  

Iaf. De blir lugnt och vi tackar killarna för deras omtanke och hjälp! Sen köper vi varsin Chicken Bacon Onion och apelsinjuice och diskuterar dagens händelser.

Åsarnabrudarna Katja och Petra - vill tacka killarna på McDonalds Lillänge!


Kommentarer
Postat av: Åsarnabrud Frida

starkt jobbat tjejer! :D

2010-04-21 @ 12:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0