Snabba Cash

Idag var dagen då vi skulle ro affären i hamn.
Dimman låg i luften och regnet som hängde i luften ville aldrig riktigt bryta ut. Våra steg ekade när vi gick mot mötesplatsen. Vi var förberedda, hade nyligen tagit ut en summa pengar. Cash only, precis som vi kommit överens om via telefon.
Vi var lite tidiga till mötesplatsen, Östersunds sjukhus, vi satte oss på en bänk och väntade på att klockan skulle slå 13:00.
Tiden gick.
Vår kontakperson hade is i magen. 13:02 entrade hon svängdörrarna. Hon kom emot oss med långa beslutsamma kliv, iförd läkarrock och namnbricka. Vi reste oss nervöst upp.
- Har du …?
Hon nickade diskret mot en mörkblå axelremsväska. Hon hade bråttom.
- Följ med mig.
Vi kunde inte annat än att lyda. Tyst ledde hon oss nedför trapporna, förbi kvinnomottagningen och patologen.
Äntligen nere.
Det visade sig att utbytet skulle ske i ett omklädningsrum. Tiden var knapp. Vi var tvungna att vara snabba och diskreta.

Affären gick i lås.Vad var det jag köpte på Östersunds sjukhus?

A. Preparat uppsatta på dopinglistan
B. En bebis
C. SpikskorÅsarnabrud Frida - Gansta


gubbkalas

Tjoho! Igår var det 50-års kalas för självaste Jan Otto Ottosson uppe på hembygdsgården här i Åsarna. Bland de 60-talet gästerna kunde man skymta en och annan stjärna så som Gunde Svan, Torgny "Molle" Mogren, Thomas Wassberg och Lars-Göran Åslund. De började vid 17 med fördrink och tilltugg följt av tipspromenad. Därefter diverse lekar med lätt förnedran.

Vi ungdomar skötte ruljansen med mat och dryck, sprang som galningar mellan köket och logen.

Till middagen drog de sig till logen, med tillhörande partytält och hemmasnickrad bar, där de underhöll sig själva med hemmagjorda visor och livemusik. Även sångframträdanden som lagen fått i uppdrag att göra. Himla underhållande! Storhallsbrudarna hade knåpat ihop ett eget nummer till Ottos ära. Detta kan beskådas på Facebook för den som är nyfiken på vad de var för nåt...

Och Otto fick himla fina presenter! Förutom drycker och godis kanske den mest uppmärksammade var motorcykeln modell äldre och för att visa att den verkligen ska användas så fick han även en start i Novemberkåsan (motorcykeltävling) nästa år. Heja Otto... "Se de som en utmaning"

Efter efterrätten och kaffet förvandlades logen till ett dansgolv och ja, resten kan ni räkna ut själva... Ryktras om att Otto gick hem vid 03.30... Bra tid!!

Nu närmast är det läger i Los som gäller, sen Vasastafetten!

Åsarnabrudarna - gaj och partaj


...

Hej hej allihopa, hoppas ni haft det fint i sommar. Nu går vi mot hösten och imorrn börjar Fjäll-OL för de som gillar att irra på fjället i dimma och myr upp till knäna...

De flesta av oss har också återhämtat sig från lägret i Bruks. Och Storsjöyran som ägde rum förra veckan även om de ryktas om en del ohälsa... Men de var de värt! Nya bekantskaper, pinsamheter, trångt och svettigt; precis som vi vill ha de!

Lägesrapport nån? Då så,
I Storhallen har det tillkommit tillökning, i form av en Kleiner münsterländer. En hund alltså för de som inte vet de... Skitsöt. Heter tydligen Styx men ni kan kalla honom vad ni vill...
Katja har dragit till Stockholmo ännu en gång för att avsluta de hon påbörjade, studier!!
Petra ska börja skolan till hösten (kors i taket) i Östersund. Så där hittar vi alltså henne större delen av de kommande tre åren...

Och till vardags så knegar vi på och tränar som besatta.

Åsarnabrudarna - är dom små för man ta två

RSS 2.0