There´s no place like home!

Helgen i Zinkgruvan har varit bra. Som vanligt har vi väldigt roligt, lite för roligt tycker vissa.. Vi bodde på ett helt okej ställe med bra service. Vi fick även testa på hur det är att äta tre frukostar på en dag..
Mycket har vi diskuterat och pratat om och vi kom fram till att allt i Zinkgruvan var litet. Små hus, små skyltar, korta lyktstolpar, små handdukar, små bilar och smala vägar. Lita inte på skyltarna heller!!

Hemresan var lång och händelserik. Den innehöll bland annat, en felkörning, förbjudna U-svängar, sång, mordplanering och en mycket rolig rap-battle.
För er som är lite morderna och har facebook kan ni gå in där och titta på en liten film, varnar dock känsliga tittare för otäcka ljud och bilder... 

Coach Lina var även på plats i helgen för att stötta oss och hon kom med några riktigt kloka råd. Hon myntade även dom tre S:en: Styrka, Snabbhet, Stil. Dessa kommer vi hädanefter alltid att ha i tankarna!!



I fredags träffade vi även på dom trevliga killarna i New Sweden som bjöd in till en ny upplaga av New Sweden Open Championship. Vi tackar och bokar in det i kalendern:)

 
Åsarnabrudarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0