Vasor

Ja, nu är vi hemma efter en helg i Mora för Kortvasan och Tjejvasan.

Torsdagens middag gick i ICA:s ära med massa folk och tal. Sen vallade vi i källaren på Mora Hotell, kanske inte så kul i sig men som ni vet så har vi Brudar aldrig tråkigt när vi integrerar med våran omgivning! Så det vart ju rätt roligt i slutändan!

På fredagen stack de flesta ÅIK:are och vallade vid starten till Kortvasan. De som inte skulle åka Tjejvasan åkte hem efteråt. Vi som skulle åka Tjejvasan slapp valla så vi steg upp senare och drog en kort och lugn repa på spåret. Katja och Moa vart attackerade av snö! Efter lunchen hämtade vi nummerlapparna och gick en sväng på "stan". Shoppade lite, sammanlagt 5 böcker på bokrean, Moa provade nya pjäxor och tog den obligatoriska fikan oss tjejer emellan med mycket skratt och flams!
En riktig finmiddag med hjortinnanlår senare fick vi för oss att gå på bio. Sagt och gjort, Lisa, Katja och Anton (Lilla J:s lillebror) drog på Snabba Cash men Petra och Moa stannade kvar (eftersom dom redan sett den) och snokade i Katjas dator och åt godis! :)

Ja, och dagens tävlingar gick ju problemfritt. Lite svårvallat för en del men men. Resultat kan ni ju såklart hitta på Vasaloppets hemsida. Kan tillägga att Åsarna IK tog silver i lagtävlingen!

Måste sägas att den söta/snygga kransmasen var ett återkommande ämne ;)

Åsarnabrudarna - i fäders spår för framtida cash

Kommentarer
Postat av: moa

Mini-lavinen var helt klart en av höjdpunkterna! haha!

2010-02-28 @ 10:37:09
URL: http://moaullen.blogspot.com/
Postat av: Åsarnabrud Katja

haha! Spänningen när vi hörde mullret är obeskrivlig ;P

2010-02-28 @ 19:14:56
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej jag undrar om ni går på Bergs skidgymnasium. Och isåfall om ni gör det, tycker ni att man måste kunna åka skidor när man börjar där, eller räcker det att vara tränad och vilja lära sig? Tack för svar :)

2010-03-04 @ 15:06:02
Postat av: Åsarnabrud Petra

Hej Hanna. Vi har alla gått på Bergs Skidgymnasium. Jag kan faktiskt inte riktigt svara på de... Är ju en klar fördel om du har stått på att par skidor innan förstås men du behöver absolut inte vara på elitnivå! Annars kan du ta kontakt med Jan Ottosson som är tränare på skidgymnasiet på [email protected] :)

2010-03-05 @ 18:04:38
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/
Postat av: Åsarnabrud Katja

Som sagt så är det ju en klart fördel om man åkt lite skidor innan och är hyfsat insatt i idrotten, men absolut inget krav. Men det är ju ett skidymnasium där man ska utveckla sin skidåkning och ta den till en ny nivå.

Min personliga åsikt är att man ska ha ägnat sig åt idrotten i några år innan och sedan vill utveckla den till en högre nivå. Men så är det väl med alla idrottsgymnasium, det är då man bestämmer sig om man vill satsa på riktigt.

2010-03-05 @ 19:59:01
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0