Full fart!

Dom yngre brudarna är just nu nere i Hudiksvall på JuniorSM och igår körde dom sin första distans, 5 km skate. Idag kör dom klassisk sprint. 3 brudar ställde sig på startlinjen och av dom gick Frida och Sara vidare till kvartsfinal. Båda gjorde mycket bra starter och låg med i toppen ända in på upploppet men fick där ge sig. Frida slutade femma i sin kvartsfinal medan Sara åkte in på en tredjeplats, dock räckte inte hennes tid till en Lucky-Looser-tid. Nu får dom istället göra resterande brudar sällskap på sidan av spåret och heja fram våra grabbar, Marcus och Johan. Marcus slog till med att vinna kvalet medan Johan åkte in som nia, men som vi alla vet, det är nu tävlingen börjar och allt kan hända. Tyvärr är Anton, som måste räknas till en av storfavoriterna inte med då han oturligt nog dabbats av magsjuka. Hur vi kan veta detta är genom den mycket bra live-sändningen! 

Emma har återigen fått chansen i landslaget och i helgen får vi se henne i den klassiska 3-milen i Holmenkollen. Lycka till säger vi!!

För er läsare som är lite mordernare och har facebook kan ni gå in där på våran fan-sida och titta på lite bilder. För er andra kan vi hoppas på en uppdatering här på bloggen med lite bilder och skvaller från brudarna själv nere i Glada Hudik:)


Åsarnabrudarna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0