SM BRONS!!!

SM brons, SM brons, SM brons! Vem hade kunnat tro de om oss?! Småbrudarna från Åsarna visade framfötterna och tog en väldigt otippad och historisk medalj, när dom avslutande SM tävlingarna avgjordes i Skellefteå.
Så jävla coolt, roligt, skönt, gött (ja ni fattar va?!)!!
Vi tar det från början...
Dagen började med att vi vid frukosten fick veta att våran Ida tyvärr blivit krasslig och inte kunde ställa upp i stafetten. Då Katja hörde detta studsade hon raskt upp ur sängen och ställde frivilligt upp på att åka en sträcka i förstalaget. Med två toppåkare borta såg Åsarnas förstalag ut som följande. Sanna Hallberg, Katja Schwartz och Emma Wikén. Alla med Åsarna IK som modersklubb.
Eftersom att starten inte gick förens 16.00 på eftermiddagen så hade vi gott om tid att ladda på. Förmiddagen ägnades åt att testa skidor och banor, och sedan bara vila och ladda inför starten. Vi kände nog allihopa på oss att detta kan gå bra...
Starten gick och Sanna fick en bra start på första sträckan, där hon länge ledde den jagande klungan efter Charlotte Kalla. Efter lite krångel på vägen kom hon in till växlingen strax efter lagen som jagade Charlotte. Hon växlade sedan över till Katja, som gjorde allt för att inte tappa allt för mkt på Lina Andersson och Susanne Nyström som satte upp en ruskig fart.
Katja kämpade på bra ute på spåret och krigade för allt hon var värd för att ge Emma ett så bra utgångsläge som möjligt på sista sträckan. Inför den andra växlingen låg vi kvar på en femteplats drygt 1,30 min upp till bronsplatsen när Emma satte iväg i en ruskig hög fart.
Emma plockade för varje meter hon åkte, och när hon va in på stadion för att åka ut på den sista slingan insåg vi alla att bronset var nära. Och mycket riktigt, där kom hon. I ensamt majestät på upploppet och bärgade hem det historiska bronsen åt Åsarna IK och tre mycket stolta Brudar!
Åsarna IK, SM Brons 2010, Skellefteå.


/Åsarnabrudarna Emma & Katja - Stolta!

Kommentarer
Postat av: Åsarnabrud Frida

GÖÖÖTTTT!!!! göttigare än mos...

2010-03-27 @ 22:17:11
Postat av: Alexandra

Jag får rysningar på hela kroppen!! Ni är så sjukt värda det och det är så sjukt kul att ja jag vet inte! GRATTIS! Tok bra kört av er alla!

2010-03-28 @ 11:47:36
URL: http://alexandraolofsson.blogspot.com
Postat av: Åsarnabrud Katja

Va fan är jag så kort för?!

2010-03-29 @ 17:52:32
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0