Dubbeldajm

Dubbeljakt 10 km... I en femspår-bred plog stod vi uppställda, likt boskap. Det var mycket bra förhållanden, rent klister och pappa-provade skateskidor. Banan var "rolig" och inte alls lika jobbig som onsdagens, de stackars killarna var dock tvungna att varva på båda varven.

Loppet gick bra för Åsarna och slutade såhär:
Petra slutade på en finfin 9:e plats efter stark avslutning på skatedelen. Petras favoritdel på loppet var när hon fick slänga sitt pannband, något hon drömt om länge. Fick en ljudanläggning till datorn.
Frida körde också upp sig på skatedelen och landade på en 16:e plats. Fick en bäverhandduk och underställströja.
Sara är också nöjd, slutade som 28:a. Mest nöjd var hon över sitt skidbyte som hon tror kan vara det snabbaste i historien.
Marcus körde som ett svin och klämde in sig på en 7:e plats som resulterade i en rakaparat (äntligen försvinner det töntigt muchen?) som han inte behöver ;) Ryktet säger att han ska sälja den till mer behövande...
Anton och Mattias slutade på 61:a och 52:a plats.

Johan, Anton "Arne", Victor och Moa avstod dagens tävlingar av olika anledningar.

Anton "Arne" Karlsson tog en del fina bilder som vi ska försöka sno senare och visa för er!

På nedvärmningen beskådade vi en brytning på nära håll, en Sunpocketares förtvivlan. Vi förföljde honom och frågade vad dom hänt då han iderligen tog sig på rumpan. Ett fall, sa han är vi förstod... Det måste ha gjort ganska ont i detta snabba före. Vi kan bara gratulera till ett fint blåmärke!

Stafettuppdelningen imorgon ser ut som följer: Damlag: Frida, Petra och Sara. Herrlag 1: Arne, Marcus och Johan. Herrlag 2: Mattias, Anton och Victor.

Åsarnabrudarna - kyrkis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0