Vinterns sista skidåkning

... Gick såklart till Helags!! Kl 07.00 var vi alla samlade i gymnasiebussarna: Petra, Frida, Katja, Jens, Mattias, Carl, Victor, Henrik, Niklas och Alexander. Och Otto och Urban. Som vanligt så pratades de hela vägen upp till parkeringen, Frida skröt om hur hon bland annat lyckades sabba tre crossar a' 200.000 kr st, på en sommar... Katja och Petra var riktigt impade men så är ju pengar inget problem för Frida ;)

Iaf, vi drog iväg mot Helags fjällstation. Solen stekte och vinden svalkade. Körduglig skare var det också. Efter en kort paus med lite fika hade vi organiserat ihop en toppbestigning och Predikstols-tur! Vi brudar + tre grabbar och Otto började skida mot toppen, 100 minuter senare stod vi på toppen! Och den har aldrig varit vackrare... Vi tog lite bilder och beundrade utsikten innan vi drog oss ner för den 50 minuters utförsåkningen! Lite knivigt före med tanke på den drivsnö som hotade ta tag i skidorna och slänga en all världens väg... Därav en handfull vurpor.

Vi brudar orkade inte vänta på de andra gänget vid stationen så vi började åka själva ner till bussarna. Nu bar inte skaren så bra vilket gjorde de hela skitjobbigt... Dessutom hade snöbron över ån rasat fast de löste vi på ett annat sätt: ny väg!

Väl i bussen intogs resten av maten och klädbyte. På vägen hem sov de flesta.

 Molnkant som hotade vädret!

 





 Härligt med mkt snö!

 Tappra brudar klättrar (obs, mkt brantare än på bilden)

 Härligt härligt, men farligt farligt...

 Frida posar

 Norge!

 Gänget

 6 Fischer och 1 Madshus...

Åsarnabrudarna Petra, Frida och Katja - härlig t 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0