hothothot

Jag kan säga att allt ni hört om värmen i södra Sverige stämmer.. Det är varmt här i Stockholm, och det är vi ju glada för! Gräset är grönt och blommorna blommar för fullt!:) Inget påskfirande i fjällen för mig alltså. Skönt.

Åsarnabrud Petra

Brux delux!

Ja men då var denna säsongs sista tävling avklarad (om man inte räknar med Vålådalen då). I riktigt monsterväder tog vi oss dom 26 kilometrarna och kämpade mot vinden enda in i mål! Nu är det after ski på alla nivåer som gäller om man säger så... GÖTT MOS!!
Vi är alla lika inför vädret.
Åsarnabrudarna

Vôllan

"Stöx-má-böxa" blev lite rastlös och är nu ute på vift. Smeknamnet är ganska uppenbart när man ser han. Han lystrar även till "Lurvpôsa".

Gammel hunden flörtade in i det sista men fick tyvärr stanna hemma.Åsarnabrud Frida - who let the dogs out?


Awesome

Drog nyss av ett grymt solo med tutljud (ni vet, när man plutar med läpparna och låter lite som en trumpet. En svår konst, av ÅB är det bara jag & Petra som behärskar konsten).

Nåväl, när jag var klar tittar alla i stugan på mej och jag säger "Så jävla grym är jag!"
Mamma fnyser hörbart och alla tittar bort.

Äh! Det räcker med att Sara vet att jag är awesome. Vill mej minnas att hon en gång sa "Frida, när jag blir stor vill jag bli som dej!"


Åsarnabrud Frida - sa jag stuga 56?

JAG SA HEJ!!!

Dagens störningsmoment: om nån hälsar på dig visst brukar man hälsa tillbaka? Tex i kassan på ICA, om kassörskan hälsar på dig visst hälsar du tillbaka? Det känns ju skitdumt att inte svara liksom...

Jag menar, hur kan man inte hälsa när nån hälsar på dig...

Iaf, jag gillar inte riktigt vädret så är på gång nu. Riktigt riktigt dålig skidföre, går tungt så in i... Längtar till Bruks.
Sen är det över.

Åsarnabrud Petra


NSOC 2011

Stort TACK till New Sweden-gänget som självklart satte ihop ett riktigt nice evenamang med rolig tävling och finfin middag även i år!!
Ser redan fram emot nästa gång ;)

Åsarnabrudarna


RSS 2.0