Facebook å Facebook!

Det är inte lätt med sommarlov (att jag har haft sommarlov i ca 2 år tar vi en annan gång). Man försöker träna så gott det går, man försöker trycka så mycket glass som möjligt och samtidigt förebygga att man ska se ut som en Alvedon till hösten. Man kan ju tro att Facebook ska ha lite förståelse...men icke!
Jag gick in för att kolla min mail och upptäcker förutom 90 meddelanden också ett mail från FB.


Åsarnabrud Frida - Lisa, kan inte du ta hand om min FB igen?

its a dream

Jaha hejhej. Det var ett tag sen nu. Mycket har hänt. Sommar i Jämtland, regnigt, kallt och jävligt. St.Olavsloppet tog slut igår, alltid lika roligt. Att vara med alltså :)

Frida och Sara dom jävlarna tog sig sina 10 mil in till Öset! Såg inte lika kaxiga ut då som annars om man säger så... Grymt imponerad...  Och lite avis. Får jag också vara med nästa år? Om vi inte har tjejlag då förstås ;)

Kalaset på Marité är ju som lite obligatoriskt fast man helst vill somna vid 18.00. Kul var det, fullt med norskar och norskor och såklart den del svenskar och svenskor. Tur hade vi även med vädret under kvällen, den obefintliga tryckande värmen hade gjort kvällen lagom varm och sval. Lagom att ha klänning och svettas i skinnjackan på vägen ner från Körfältet.

Nu närmast väntar... Förmodligen ett läger om sisådär tre veckor typ. Var på tiden, det kan jag behöva. Fast fan, måste bli bra i knät så jag kan springa å. Inge jobb nu närmast heller, mer tid för träning och inredning alltså! :D

Finfina i tidningen :)

Åsarnabrud Petra - ensamstående, sköönt!!

RSS 2.0