SM i poledance?

Alltså... Killarna kör nåt slags mästerskap i poledance. Eller snarare hur många varv dom kan snurra på ett hopp... Deras tekniksnack blir mer och mer avancerat och nu filmar dom också.

Åsarnabrudarna

pite

Okej jag räknar med att Lisa är klar med sin tenta om några minuter.. Iaf, ja jag hade tenta igår. Sen var det raka vägen till Piteå som gällde!
Och nu sitter vi här, har varit och testat banorna nu imorse och nyss åtit lunch. Datorerna är framplockade och allt är relativt lugnt och stilla i huset.

Idag är det 3,75 km klassisk prolog som gäller för oss tjejer så att vi ska få fram startordningen till söndagens jaktstart.

Annars är allt bra...

Åsarnabrud Petra

Race

Man får inte säga att det är en tävling när barn ska vara med. Det lärde Lisa mej idag, tydligen något hon hört av nån mamma.

Frågar du mej så uppfanns den regeln av mammorna till barnen som kommer sist, barnen som lärde sig knyta skorna sist och som aldrig lyckades skala potatisen själv i förskolan, mammorna till barnen som kommer sist helt enkelt.

Så, det var ett race idag.

Racet var arrangerat av ungdomstränaren Marcus Daabach som tillsammans med Wassberg hade dragit spår uppe vid gamla kyrkan.


Sammanfattat:
Spåret sög krafterna ur kroppen och slet vallan av skidorna.
Tunga uppförsbackar och tuffa utförsbackar som kan klassas till svart pist (kanske inte men…)


Tack till Marcus som gjorde så att alla fick sig en genomkörare men också Marie som bjöd på saft och bulle, som var jättegött, bara 1 spydde (Lisa).Åsarnabrud Frida - Tävling, tävling, tävling


Update

Vi (jag, Räkan & Gabbe) blev bjuden till familjen 3.38.57 som köpt kåk på Storhogna. Drivna av vår svaghet för korv och skidåkning på fjäll gick vi rakt i fällan. På plats visade det sig att vi var där för att rasta hunden.

Hunden heter Diesel och är en pointer, jag vill bara påpeka att det en ett väldigt missvisande namn, hans namn borde vara flygfotogen.

Fastsatt i en sele drog ”flygfotogen” iväg med mej bakom. Första milen gick under 20 minuter och när vi passerade/blåste förbi en jämthund med sin matte tolkandes bakom stod det uppenbart att dom inte fattade vad som hänt innan vi var en kilometer bort.

Snön som sprutade från Diesels tassar var som att bli träffad av rikoschetten från ett salongsgevär och medan jag åkte där i korselden funderade jag starkt på att sno Diesel och ställa upp i draghunds-SM.

Väl hemma i stugan däckade Diesel med huvudet utanför hundkorgen. Men som tur var la Klara dit en kudde.Åsarnabrud Frida
Warp speed


vasaloppet 2011


Det häftigaste jag nånsin varit med om! Hittills...
Fick till och med medalj för att jag var så himla snabb ;)

Åsarnabrud Petra -
ledskadad


do:s and dont:s

Eftersom det är ett himla helvetesväder idag med vindar på 300 sekundmeter så tänker jag göra det som jag anser som helt befängt.. Springa inomhus på gymmet. Men vad gör man.. Det är kallt, på ett mer obehagligt sätt...

Snart är det Vasaloppet också. The real deal.

Åsarnabrudarna Petra

Nya tider

Idag gjorde jag en nostalgi tripp till åsarna för att delta i skidträningen. Det var -3 och ett snorgrönt norrsken låg över himlen, perfekt alltså.

Men, nu kommer jag till det viktiga, visste ni att dom har bytt plats på skate och klassiskt. Nu för tiden kör dom skate på tisdagar och klassiskt på torsdagar(!).
Jag kände att hela min världsbild vacklade till. Skate på tordagarna var ju heligt. På torsdagarna åt man pannkaka och skejtade, det var stadgarna i min livssyn på 90-talet och tidigt 2000-tal. Fast på den tiden tyckte jag även att Kneissl var det coolaste skidmärket, det har ju hänt en del sen dess kan man säga. (vart tog Kneisslskidorna vägen förresten?)

Som ni kan se är jag väldigt vilsen just nu. Klassiskt på en torsdag, vad kommer att hända härnäst?  
Åsarnabrud Frida -
lost


RSS 2.0