Världens sämsta rubrik - Hormoner. Intressant va?

Vi Brudar här i storstan vill bara meddela att det har kommit en extremt lokal snöby på skidstadion, och upp runt björnberget, så nu kan man även åka skidor här. Till skillnad mot Storhogna så finns det betydligt mer att vila ögonen på här, dock uteblev dom idag. Bättre lycka kanske vi får nere i Bruksvallarna som vi beger oss av mot imorn (mycket troligt)  ;) Där brukar det finnas en hel del nya ansikten som vi mer än gärna lär känna in i minsta detalj.


För övrigt så kan vi informera att våra sinnesstämningar går lite upp och ner, kanske våra hormoner som spökar en dag som denna, det är ju trots allt halloween ;P Hoppas att ni alla kommer hem välbehållna efter nattens strapatser, och öppna inte om det knackar på dörren inatt, det kan ju trots allt vara en skrämmande Åsarnabrud!!!







Xoxo, Stadsbrudarna


Plötsligt händer det

Hör upp!
Idag har Katja och Petra varit upp och tagit tempen på Storhogna! Vädret är lovande och Klövsjös guldpappor Krister och Bosse har sladdat riktigt najsiga skatespår. Nya klassiska också för den delen!
De är här ni hittar oss alltså!

Åsarnabrudarna - flitiga användare


GRATTIS!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET PETRA!!
Det var tamejfan på tiden!!
 


p.s. nyast körkort kör...


Dagens...

Ni har väll inte missat att det hetaste stället att vara på just nu är, STORHOGNA. I alla fall medan vi fördriver tiden tills vi ska till vårat kära Bruksvallarna vecka 45!


Attention!

Hej alla (skid)killar där ute!

Har ni haft det bra under våren, sommaren och hösten? Tränat och trimmat? Braa!
Som ni märkt så har vi inte haft nån Veckans Babe på de senaste månaderna. Kanske vi tycker att ni presterar bäst under tävlingssäsongen... Så under v. 46 (Tävlingspremiären i Burks) kommer vi utse säsongens första veckans babe!
Så ni har några veckor på er att hitta på anledningar till varför just DU ska bli Veckans Babe! ;)



Åsarnabrudarna - snart på rätt spår


Ät vår pudersnö



Torsby soul

Ja, nu är alltså vårt läger i Torsby slut och vi är hemma igen. Som vanligt när vi bor tillsammans blir det massa skratt och skojigheter. Vi har spelat mycket musik, den mest spelade/sjungna låten måste ha varit The Killers-all these things that I`ve done. Idol-Tove har väckt intresse för den. 
Det har kollats på film av vissa, Gran Torino och Napoleon Dynamite.

Så temat på detta läger torde vara Musik då!

Åsarnabrudarna

Torsby

Tjena bloggen!!

Just nu är det läger i Torsby som gäller, Måndag-Torsdag. Mycket tunnelåkande alltså där "trängs" med skidgymnasier och norskar. Vi har nu hunnit med 4 pass och har 3 kvar!

Iaf, vi börjar dagarna med att åka skidor i tunneln. Det blir då en del filmande som vi sedan analyserar. Idag sprang vi intervaller på löpbana i regnet. Det var både jobbig och roligt så vi avslutade med ett 100 metersrace.

Mellan passen äter och sover vi mest, mest äter! En del Nutella för vissa ;)

Och såhär kan det se ut!
       

Åsarnabrudarna - glider vidare


1 av 3

GRATTIS säger vi till Frida som igår tog körkortet!!
En av tre har nu fått lappen och kom ihåg; Nyast körkort kör..
Räkna med att få köra igen efter alla gånger vi har skjutsat er!!



Eyes on the road, tio i 2, exemplariskt!


RSS 2.0