gubbkalas

Tjoho! Igår var det 50-års kalas för självaste Jan Otto Ottosson uppe på hembygdsgården här i Åsarna. Bland de 60-talet gästerna kunde man skymta en och annan stjärna så som Gunde Svan, Torgny "Molle" Mogren, Thomas Wassberg och Lars-Göran Åslund. De började vid 17 med fördrink och tilltugg följt av tipspromenad. Därefter diverse lekar med lätt förnedran.

Vi ungdomar skötte ruljansen med mat och dryck, sprang som galningar mellan köket och logen.

Till middagen drog de sig till logen, med tillhörande partytält och hemmasnickrad bar, där de underhöll sig själva med hemmagjorda visor och livemusik. Även sångframträdanden som lagen fått i uppdrag att göra. Himla underhållande! Storhallsbrudarna hade knåpat ihop ett eget nummer till Ottos ära. Detta kan beskådas på Facebook för den som är nyfiken på vad de var för nåt...

Och Otto fick himla fina presenter! Förutom drycker och godis kanske den mest uppmärksammade var motorcykeln modell äldre och för att visa att den verkligen ska användas så fick han även en start i Novemberkåsan (motorcykeltävling) nästa år. Heja Otto... "Se de som en utmaning"

Efter efterrätten och kaffet förvandlades logen till ett dansgolv och ja, resten kan ni räkna ut själva... Ryktras om att Otto gick hem vid 03.30... Bra tid!!

Nu närmast är det läger i Los som gäller, sen Vasastafetten!

Åsarnabrudarna - gaj och partaj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0