brux - non training

Okej, första gången jag är i Bruksvallarna utan några träningskläder med mig... Känns jättekonstigt. Men Ulla var snäll och kände igen mig ;) De kändes bra.

Åsarnabrud Petra - skolutflykt

ice baby ice

Dagen började med en åkning nerför yttertrappen. Detta trots att moffar hade varnar mig att det var jättehalt på trappen, men hej, sånt är lätt glömt 30 minuter senare. Gick dock bra, inget brutet bara min stolthet som vart sårad… Fast trodde ett tag att jag brutit både höften och fotleden. Fett blåmärke snart då!

Skolan flöt på som vanligt men gruppuppgiften vi tilldelats. Trots den seriösa stämningen i biblioteket flöt samtalsämnena iväg en aning…

Väl hemma (ingen hal bro denna gången. Och visst säger man bro om själva yttertrappen upp till dörren? Inte säger man trappan heller. Det är ju den man har inne. Fick klagomål på det idag nämligen).

Iaf, väl hemma fick jag för mig att jag skulle vattna blommorna. Vad fan, inget mindre än 61 krukväxter lever här inne! 61 krukväxter i sammanlagt 10 rum… Sjukt…

Har också hunnit med gymmet och nu är Katja här för imorrn blir det äventyr.. Och redovisning.

Åsarnabrud Petra - gruvensam


Vitt guld

Idag fick vi ett trevligt uppvaknande här i Åsarna, det vita guldet har nämligen kommit till byn. Det är inte mycket men det är i alla fall vitt. Alltid något!


Medan Petra och Moa klämmer lagg i betong tunneln, sitter jag här hemma och har det allmänt skönt. Efter ett litet missförstånd sket sig allting och jag missade ett läger för det. Men världen går inte under för det och jag har redan börjat ladda om.

Ikväll ska jag hålla mitt livs första spinningklass på gymmet. Jag har gjort en alldeles egen skiva och det är fullbokat(!). Äh, det ska nog gå bra. Är ju den där satans mikrofonen som man ska prata i bara...


Åsarnabrud Katja - laddar batteriernaIroni

Det går bra nu, kompis det går bra nu...

Åsarnabrud Katja - jävla oflyt

Torsby 2010

Jaha då var första passet i Torsby avklarat. 2,5 timme i tunneln. Skiitkul men vi körde Katjas taktik och då gick det förvånandsvärt bra!

Vi är fövånandsvärt få som åkt på detta käger, endast 5 st. Alla andra med diverse ursäkter...

Nu blir det nog horisontellt läge fram till sista passet för dagen.

Åsarnabrudarna Petra och Moa - utan rullskidor

tenta, svett och tårar

På fredag har vi tenta. Och alla ska såklart sitta hela dagarna och råplugga inför de... Vad innebär de? Att tentaplugga alltså? Kliver man upp kl 6 och sitter med en kaffekopp och läser, tar en Billys pizza till lunch och en kaffe och Red Bull till middag? Eller skiter man i allt och bara läser och dricker Red Bull? Hur gör man? Finns det ett regelrätt tentaplugg? Kommer man att skryta med hur länge man satt uppe på nätterna och pluggade?

Jag vet att jag tänker iaf inte försumma mina vardagliga behov bara för att läsa några (skitmånga och långa) kapitel till ett prov... Nej de gör jag inte. Mot mina principer. Men man vet ju aldrig, kanske sitter där kl 4 på fredagnatt och gråter och läser och sliter håret och dricker kaffe eller Red Bull!

Lisa hur gör man? Hur mkt behöver man egentligen plugga? Räcker det inte bara med att gå på föreläsningarna, logiskt tänkande och hänga med i största allmänhet?

Åsarnabrud Petra - ångest över tentaångesten snart sin första tenta

uppsatsen om mamma

Min mamma är livrädd för björnar. Detta medför att hon inte promenerar eller tar en löprunda skogen. Endast på vintern kan skogsaktiviteter utföras!

Ikväll skulle 3/4 av familjen Nilsson/Thor ut på en gemensam löprunda. Mamma ville absolut inte springa ovanför kyrkan i skogen! Men tapper som hon är följde hon med men tog då bilen till hembygdsgården... Som vanligt pladdrade vi på, mest jag och Peter eftersom mamma var en liten bit bakom hela tiden... (Orkade inte med vårt tempo ;)) Ljudnivån var rätt hög så vi förklarade för mor att några björnar skulle hon tyvärr inte få se ikväll. Besvikelsen var enorm...

Mot slutet var Peter såklaart tvungen att gömma sig bakom en gran i mörkret och skrämma skiten ur mamma.. Då vart hon inte så glad. Men sen spelade jag Uppsatsen om kon för henne och då vart hon glad igen!


Åsarnabrud Petra - ingenting är heligt

RSS 2.0