snö

Snön ligger vit på taken
endast skidspåren är naken


skit oxå...men snart så...Åsarnabrud Frida - Marry Poppins

vecka 3

Ja, och då har ju de två första veckorna på universitetet avslutats. Slut på nollningen med andra ord. De har vart sjukt kul, mkt roligheter, härliga människor och en del fester med sena kvällar... Själv har jag dock försökt att ta de lite lugnt med de eftersom jag vill kunna orka träna och vara en riktigt människa dagen efter...

Förra veckan avslutades alltså nollningen med en fantastisk tre-rätters picknick vid midnatt på scenen i badhusparken till faddrarnas ära. Dom som har lett oss genom första perioden. Stort tack!

Igår kan kan man okcså säga at vi kom igång med skolan på riktigt i form av en först inlämningsuppgift. Så nu har det bokats grupprum för hela nästa veckan! Känns seriöst och bra... Läger på torsdag i Orsa också. Åker från Åsarna på onsdagkväll.

Men på måndag blir det allvar med grabbarna på skolan alltså!!

Hm nåt annat som hänt värt berätta? Nope. Iaf så har jag det riktigt gott här hos morföräldrarna i stan med hemlagad mat, eget badrum och nästan en egen våning. Vad mer kan man önska? Ja de skulle vara en jävla massa cash då...

Åsarnabrud Petra - numera Östersundsbo till 85%

Dagens tips...

Blodpudding!
Billigt, gott och nyttigt! Eller så har jag intalat mig själv det bara för att jag är student. Ekonomstudent...


Åsarnabrud Lisa - Kronan är rund för att rullas

skador och sjukdom

just de, det är just vad denna sommar har kantats av.Denna sommar har jag dragits med ett besvärligt löparknä som stundvis har gjort riktigt ont. Efter att ha behandlat med diverse metoder under en tid börjar det faktiskt blivi bättre.
Så idag bestämde jag mig för att testa knät på en kortare löprunda, men för att göra det hela lite effektivare så bestämde jag mig för att köra backintervaller.
4x4 min på mastvägen fick det bli, nära och bra ifall jag inte skulle palla. Till min stora förvåning kunde jag genomföra passet smärtfritt, med hjälp av lite olika tejpningar runt knät. Ett steg i rätt riktning i alla fall.
Det känns bra att vara igång igen efter sjukdom med penicillin och skador.
Ikväll väntar ett tufft roddpass och sedan ett spinnningpass direkt efter på gymmet, och förhoppningsvis så ska det inte dröja länge innan det är jag som står där framme och håller i passen. Det kommer bli grymt kul!

Åsarnabrud Katja - Mot nya tider...

RSS 2.0