dramaqueen

Ojojoj! Drama i årets upplaga av Fjällbryntloppet 17 km. Masskrash i första nedförsbacken vilket resultarade i ett sjukhusbesök (ingen Åsarnabrud) och ett stavbrott efter 1 km (Åsarnabrud)!

Det var de..

Åsarnabrudarna - gjorda av stål, inte kolfiber!

bilder

  
 

Åsarnabrud Petra - levererar. I backen. På gula skidor.

nöjd

Ja, då var den så kallade Skiweek slut för denna gången (slutade igår). Och jag ligger två dagar plus på i min utförsstatestik. Hela tre dagar i backen och det är bara januari! :D Finfint väder och grymt före i backarna! Självklart hanns det med lite längdskidor också och jag agerade skidlärare åt Caroline.

Roligast var att få bo tillsammans med damerna i klassen och lära känna varandra lite bättre! Mindre roligt i veckan var de två benbrotten i klassen... Jag skänker en tanke till Jakob och Elin.

Åsarnabrud Petra - laddar om för Fjällbrynt och SM

(tänkte visa lite bilder från backen men datorn ville inte... kommer senare)

Det var en gång...

...tre åsarnabrudar som skulle ut och träna. Detta var mitt i OS-tider förra året och efter alla svenska framgånger var motivationen bättre än någonsin.

Den första bruden, vi kan kalla henne Lisa, säger: Idag är jag Johan Olsson.
Den andra bruden, låt oss kalla henne Frida, svarar: Okej, men då är jag Marit Björgen.
Den sista och minsta bruden, som vi kan kalla Sara, är inte sen med att svara: Då är jag Johan Mühlegg!

The End!

Tävling

Vi brudar skulle vilja tacka ungdomstränarna och alla andra ledare/föräldrar som ordnade tävlingen hemma i helgen. Ingen nämnd ingen glömd!
Riktigt rolig tävling tycker vi och mycket uppskattad från våran sida. Hoppas att det blir fler och att vi även då får vara med.


Åsarnabrudarna - TACK!

Hahaha

Gjorde nyligen ett besök på lovri-bloggen och höll på att "garva läppen av mig" så att säga. 

citat:
Finns det någon som går runt och är happy hela dagarna eller? NÄE, Precis...
Eller jo, Frida Hallquist. Men henne skiter vi i för hon ska till.. Bali...

Haha, tack lovisa...antar jag. Jag kan inte riktigt släppa något som Lina sa till mej en gång;
"Är man glad hela tiden så är man ju dum i huvdet, smarta människor vet ju att det finns alldeles för mycket i världen att inte vara glad över!"

Typ något sådant.
Frida - glad och dum i huvudet


dravvel + kontaktannons

Åh nu försvann allt.. Jävla data på skolan. Iaf jag skrev at jag kämpade på med ett jobbigt megakapitel i boken och att jag ville gå på sopp-onsdag som det nu verkar blivit men att det är en liiten kommunskida som jag tydligen gör rätt i att deltaga i... 

Sen skrev jag att jag söker skidor, stavar och pjäxor till två personer, klassiska. Två killar a 182 och 184 cm långa med storlek 42? Typ Salomon då... Sen är det en tjej på 176 cm som vill ha skidor och stavar, klassiska. Nån vänlig själ som kan sälja till dessa? Årsmodell ej viktigt...

Kontakta moi! Typ på nilsson.petra@hotmail.se. Jag finns i Östersund...

Och kan inte ni så kanske ni känner nån som har. :)

Åsarnabrud Petra -
tröött

Halvtid

I fredags avslutade jag min tredje termin på Mittuniversitetet, det betyder att jag nu har gjort halva min utbildning. I april är det dags att välja inriktining och jag har ingen aning om vad jag ska välja. Vet ju inte ens vad jag blir när jag är klart med dom här tre åren så därför ska jag läsa ett fjärde år i hopp om att lista ut vad jag blir. Pengar kommer jag iaf att tjäna om jag hittar ett bra jobb, om jag hittar ett jobb överhuvudtaget.

Den här veckan startar nästa termin och det innebär Företagsekonomi B med finansiering först på tur. Tro de eller ej, men jag tycker att det är roligt!

Åsarnabrud Lisa - I skolbänken

Gambling Night

Igår var det spelkväll hos Lilla J, Lisa, Anton, Gunnar, Frida och jag (Katja som kom lite senare på kvällen). Vi började med att spela Med andra ord, man ska alltså förklara ett ord utan att säga det och klara så många som möjligt på en viss tid. Det var tjejerna mot killarna och måste säga att killarna sög...
Det började såhär, vi tjejer ledde alltså stort över grabbarna.
A sen började dom ju få lite poäng dom också men eftersom vi var påväg att vinna så bestämde vi att man skulle köra på två rader så att vi kunde fortsätta...
Men det slutade ändå med total utklassning!
Himla roligt spel, kan jag rekommendera skarpt!
Till detta serverades ost och kex med marmelad (för det var man ju tvungen att ha till enligt Lisa)!
Sen vart det såklart diskussioner av diverse slag, bla om blommor och bin, djur, den kvinnliga kroppen... Ja och lite till som vanligt :)
Detta måste vi ha oftare!
Åsarnabrud Petra

Morgonpass..

Nu har vi börjar med morgonpass och lunchpass på gymmet, så... Imorse ringde klockan redan 05.30 och 07.00 drog jag igång ett grymt jobbigt spinningpass!

Det jag egentligen ville säga var väl att jag känner mig grymt duktig som var uppe så tidigt imorse och körde ett pass på gymmet!

Åsarnabrud Katja

på begäran...

Fick en liten släng idag av en nearby vän som krävde att vi uppdaterade bloggen lite oftare! och ja... jag kan nog hålla med på den punkten. så! här kommer en liten uppdatering...


Jag är för tillfället skadad, kan inte träna och är allmänt less.
Däremot så går det jävligt bra på andra fronter, jag jobbar som aldrig förr, kommer få en fet lön denna månad och har fått världens j*vla chans på ett fett jobb till våren! så, egentligen kan jag inte klaga allt för mkt. Trots att det suger att jag inte kan träna... det har gått ca 4 veckor nu och jag ser inget slut än så länge...
Emellanåt roar jag mig med att hänga i den så kallade "hälsobänken", ett tappert försök till att få någon ordning på eländet!Här har ni den på bild..


Ett aningen bittert inlägg men det är så det ser ut i mitt liv just nu!


Åsarnabrud Katja

Torssby

Torsbys skidspår.. Ojojoj... Puh.
Åsarnabrudarna

050111

Ookej.. Nu har vi nog alla rest oss upp och fått tillbaka minnet från nyår! Mer eller mindre.. Bara 2 dagar in på det nya året var det dags för Morapinglan (5 km skate) och för mig personligen verkar det vara min bästa tävling resultatmässigt.. Åker alltid bra där typ... 12:a, 58 sek från vinnande Maria Gräfnings. Kände mig som vanligt pigg och rask och vilket klipp i skidorna! Jäklar...

Och imorrn åker vi till Torsby för Team Sportia Cup/Skandinavisk Cup/Scandic Cup.. Mycket där. Har hört att det är ett riktigt tufft startfällt med rysare som Steira... Ja och några till men det kommer bli tufft iaf!

Såå... Det var nog allt.

Åsarnabrud Petra

RSS 2.0