Vattenfall cup i Ulricehamn


Nu ska vi Åsarnabrudar börja skriva här på bloggen, så vi vill börja med att uppdatera lite från helgens tävling, Vattenfall Cup i Ulricehamn.

Resan ner gick bra, det var trångt och svettigt, precis som vi vill ha det =P men Emma och Maria lyste med sin frånvaro, när dom blivit tvungen att kasta in handduken på grund av sjukdom. I Mora gjorde vi ett stopp för att plocka upp Johan, och sedan åkte vi vidare mot Vansbro där vi åt lunch! Efter det satt vi nästan tysta hela vägen ner till Ulricehamn, TRO DET ELLER EJ! (För er som känner oss Åsarnabrudar så vet ni att det inte är särskilt ofta som vi är tysta =P) Vi stannade på en mack och köpte lite välbehövlig nödproviant, nämligen godis =) Väl nere i Ulricehamn åt vi middag, och sedan stack vi ut på en löptur. En löptur runt stan, för att spana om det var nåt folk ute! Vi var även tvungna att låna toan på OKQ8, haha.

På fredag morron gick vi den LÅÅNGA vägen (ca 50 meter) till skidstadion för att testa banor och skidor, och självklart så passade vi även på att glassa i solen =) Efter det stack vi på stan och kollade in de få affärer som fanns, och slutligen köpte vi liite godis till kvällen, närmare bestämt ca 5kg sammanlagt =D Resten av dagen svullade vi godis, och det resulterade i magont för de flesta =P På kvällen satt vi nog mest med datorerna och pratade skvaller, och åt självklart lite mer godis. Det går ju alltid ner!




På lördag morron gick alla upp, lika pigga och glada som alltid. Sedan var det dags att sätta på sig nummerlappen. Efter ett varv på banan kastade även Lisa in handduken och gick och lämnade in sin nummerlapp. Två gick vidare till kvartsfinal, och en hamnade precis utan för på en 31a plats, ynka 17 hundraradelar från avancemang. Det största glädjeämnet var Lovisa som gick vidare i sin första sprinttävling. Dock åkte våra duktiga brudar ut i sina kvartsfinaler. Nu återstod hoppet på en framskjuten placering till vår sprintkanon Johan Eriksson! Han åkte kontrollerat och tog inte helt oväntat hem sin tredje sprintseger (av tre möjliga) denna vinter! GRATTIS! Detta firades med både äppelpaj och glass till efterrätt, mums. Kvällen spenderades till största del med datorerna, en spännande konversation med Emma =P Våran nyfunne vän, Mikael Persson, bjöd på geléhjärtan, alla <3 dag dagen till ära! Tack för det! =)

Söndagen gav ännu fler inkastade handdukar, denna dag var det Anton och gårdagens lilla sprintsensation Lovisa som tyvärr fick lämna in nummerlapparna innan start. Resultaten för brudarna blev inte riktigt som förväntat då formen inte verkar infinna sig riktigt än, men vänta tills JSM, då blir det åka av! Johan gjorde även idag ett bra lopp. På vägen hem fick vi dela upp oss i en sjuk-buss, en frisk-buss och en ledar-buss. Hemresan var lång och tråkig, som innehöll ett kisstopp i Vansbro, middag och avlämning av Johan i Mora och tankstopp i Sveg. Sen var vi hemma!

Resultat från tävlingarna finner ni här:
http://cup2009.uifskidor.nu/default.asp?info=5


Nästa evenemang blir vallning på torsdagkväll åt våran huvudsponsor ICA, och sedan blir det start för de flesta i Tjejvasan på lördag.


Vi ses i skidspåret!  =)
Åsarnabrudarna

Kommentarer
Postat av: Eran nyfunne vän :D

Tack för stunden i rampljuset på eran grymm blogg.

2009-02-17 @ 22:45:59
Postat av: Åsarnabrud

Det var så lite så! Se nu till att sprida ryktet om bloggen så långt som möjligt =D

2009-02-18 @ 10:39:51
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0