Lägesrapport

Ja men nu är det ju så att se djur inte är det enda vi gör även om det är kul och så... Vi Brudar kör på som vanligt och tränar och de flesta har diverse jobb.
Lilla J har ju blivit lite av en ansvarig för den nya outletten på Skicenter så hon har jobbat där mest varje dag. Därför tyckte hon väl att hon förtjänade lite ledigt så hon och Emma drog på en liten smygsemester till Göteborg i en vecka!! Hm, skönt!
Katja har dragit på bilsemester till Polen med familjen för att besöka lite koncentrationsläger... Det kan man ju också göra.
Storhallsflickorna håller sig mest på sitt. Det händer att man träffar dom när man åker förbi på rullskidor. Dom kan till exempel hoppa hopprep, hoppa studsmatta lr sola. Frida håller på för fullt att plugga till körkortet har jag hört också... Det var på tiden! ;)
Lisa den Korta roar gamlingarna på hemmet. Kanske säljer hon sex? Vad vet vi. Fridas lillasyster Sara har dessutom dragit till Ryssland för stenhård läger. Tänka sig...
Lovisa har tydligen hittat drömjobbet som går ut på att hela dagarna sitta i ett vackert växthus och sälja fika. Däremellan gör hon dessutom massa andar kreativa saker.

Själv lider man av smärre depression.  De senaste dagarnas dåliga väder gör inte gott och det är inte kul att träna när de flesta träningkompisarna har stuckit... En liten resa eller nån spännande utflykt skulle vara på sin plats.
Men snart väntar Yran och FjällOL som Brudarna ska fördelas på. Själv blir det ingetdera, U2 i Göteborg på Yranlördagen är det som gäller! Så de är där ni hittar oss snart! Eller tidigare, nämligen på Stråket...

Ha de gött tills dess!

Åsarnabrud Petra - väntar på bättre tider

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0