lägesrapport

De är helt fantastiskt vad ineffektiv man blir när man är sjuk... Mycket sovande. Alltså, efter NSOC verkade de som om tre av Brudarna drog på sig varsin förkylning. En hade visst feber under en natt... Tänk så de kan gå... Men kul hade vi ju! Vi vet dock inte riktigt om det var det kalla regnat under tävlingen eller om det var av andra orsaker vi ådrog oss detta elände? Allt vi vet är att Katja, Emma och jag vart förkylda.

Och så här lagom till påsk blir man sjuk och missar en massa utflykter på fjället med familj och vänner! Men visst våren är inte slut än och det finns fortfarande sol och snö kvar... Och förhoppningsvis skare åt alla!! :D

Man kan bara säga att det var tur att de kom nu och inte i mitten av säsongen! Om det nu nånsin ska komma... Nu har vi iaf "vilat" upp oss lite till avslutningstävlingarna i Bruksvallarna.

Inget annat? Nja, Lisa K knatar väl som vanligt vidare i skolan. Nu tycks hon även ha en mindre klädsam solbränna i ansiktet och känns nu igen som Tvättbjörnen. Men, det ska synas att man lever livet Lisa!!
Lilla J fyllde 20 år i måndags!! STORT grattis igen! Hon jobbar på och verkar nu också pendla en del mellan byn och storstaden.
Frida... Ja hon tycks agera skjuts till diverse barn och syskon hemma i Storhallen och lever livet som påskkärring och soldyrkare.

Am I right? ;)

Åsarnabrud Petra - "frisk"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0