Slut

JSM är slut och vi har nu landat i hemmets trygga vrå. Ganska skönt, ganska tråkigt? JSM har varit en framgång för en del, finns säkert en del Åsarnaåkare som anser sig ha presterat bra också. Vi Brudar är nog rätt nöjda med våran insats. Fina priser dessutom!

Veckans Babe: De var nog killen som kom från ingenstans. Han har aldrig gått vidare från en sprint förut och nu, på självaste JSM, bestämde han sig för att staka runt torsdagens klassiska sprint! Det gick så j*vla bra att det tog honom till en 2:a plats i H17-18! Vilken otrolig prestation! Vi presenterar André Larsson!


Veckans tråkmånsar:
Johan och Marcus som fördrev tiden på boendet med att låsa in sig på rummet och spela online biljard och curling!

Och vilken stafett sen!! Frida fick en bra start och växlade till Petra som 7:a, Petra gjorde en kanonsträcka och växlade till sista sträckans-Sara som 4:a! Sara körde för allt var tightsen pallade och tog laget till en avslutande 9:e plats!
I herrklassen var det tuff körning redan från starten. Anton "Arne" gick upp i ledningen och växlade sen som 2:a, och Marcus var minsann inte sämre han heller! Ett tag ledde dock IK Jarl Rättviks Gustav Eriksson med fin marginal. Vår Johan höll iaf enda till målet och efter en tuff spurt som såg osäker ut lyckades han knipa 3:e platsen! Gött! Vårt andra lag slutade på en 27:e plats.

På lördag är det Svegsskidan så de är nog där ni ser oss slita nästa gång!

Åsarnabrudarna - laddar om


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0