Kära läsare

Då var forum över för den här gången och jag hoppas för allas säkerhet att brudarna hittade hem och sover (ensamma) i sina egna sängar ikväll.


Ni som var på forum kände förmodligen tomheten och kylan som smög sig på er under kvällen och jag kan nu meddela att det var frånvaron av mej som gjorde sig påmind ;).

De senaste dagarna har ni fått reda på mycket (kanske för mycket) vad brudarna har haft för sig. Och jag förstår att ni alla nu undrar; Vart har Åsarnabrudarna Frida och Lovisa hållit hus?

Jag kan berätta för er att vi har spenderat vår helg på Storhogna Spa och Fjällhotell...lyxigt.

Lördagen åkte vi först skidor på fjället och efter lunchen så deltog vi i ett Corepass, gött att skriva 45 minuters lekande med boll som träning. Passet gick bra, vi ramlade bara av bollen ca 5 gånger var.

Senare blev det bad och trerättersmiddag, efter det så fick vi reda på att det skulle bli klassisk vattengymnastik på morgonen. Vi skrev upp oss och såg framför oss hur vi, bland åderbrock och svaga lårbenshalsar, skulle blända dom alla.

Klockan 8:00 morgonen efter var vi inte lika övertygade och vi bangade strax innan duschen. Så vi gick till rummet och laddade för frukosten istället. Utbudet som vi möttes av vid frukosten fick nästan Sara att börja gråta, aldrig trodde hon att hon skulle få äta våfflor och Nutella till frukost.

Med en frukost, som översteg utrymmet i våra magar jäste vi sedan i bubbelpoolen tills det blev dags för lunch. Efter lunchen så var det hemfärd.


(Lovisa får tillkomma med bildbevis)


För er (Ingrid :)) som undrade över vad vi kom fram till i Meråker så kan jag meddela att pärlörhängena kan bli hur stora som helst, det är bara fantasin och örsnibbens storlek som sätter gränsen. Angående hur högt upp man kan ha pannbandet så är det bara att dra upp det så långt man kan och sedan dra upp det ca 13 cm till. Norge är bra men någon borde lära dom riktig brännboll.


Åsarnabrud Frida - naveln mot ryggen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för svaret;-)! Det positiva med att de har pannbandet så högt är ju att man ser ögonen och leendet bättre, man ser mer av den man kanske får....

2009-04-27 @ 22:54:17
Postat av: Ingrid

Tack för svaret;-)! Tack vare det högt sittande pannbandet får man iaf möjligheten att se ögon ch leende bättre, man ser vad man får...:-) Jag har en fin gutt!

2009-04-27 @ 22:57:50
URL: http://followdirgni.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0