Traditioner!

Ja, så var påsktraditionerna avverkade även i år!
Vi har hunnit med den traditionella fjällturen som som vanligt avslutas med en slalombacke ner mot afterskin i Klövsjö. Skidturen med de traditionella vurporna och de traditionella vägvalen som faktiskt lyckades ganska bra den här gången (vi undvek djupsnön efter tidigare erfarenheter då en viss person lyckats "låsa" fast sig i nått sträckbänksliknande läge)


Vi träffade även Sofie på afterskin!

Emma och våran kära vän Hulken åkte Gökloppet idag medans Katja och Lilla-J kämpade sig HELA vägen till Timmerkojan för att äta påsklovsmuffins!

Sedan har vi självklart ätit de goda kolbullarna och haft våra familjespelkvällar. Det visade sig att Kajta var väldigt "allmänbildad" då vi spelade Hur fan visste du de? Dock fick team Lilla-J och Katja stryk i Couronne då Gubbsen visade sig ha lång erfarenhet av detta spel. Men vi skyller på kort varsel. Hade vi vetat av denna turnering hade vi laddat hela veckan;)  Men vi är ändå nöjda med en andra plats för år!

Imorron ryktas det om lite bad i tunnan, om vi inte drar till Börtnan och lyssnar på lite: skicka hem oss till Börtnan..

Lilla-J, Katja och Emma

Kommentarer
Postat av: Åsarnabrud Katja

Hade jag bara fått sovit mer än 2,5 h natten innan så hade vi vunnit couronne matchen lätt!!

2009-04-12 @ 11:19:23
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0