Veckornas Babes!

Vi Brudar måste be så hemskt mycket om ursäkt för de uteblivande Veckans babsen! Det har varit så mycket de senaste veckorna med Bruksvallarna, Helags, Meråker, Vårforum och Vålådalen. Men nu har vi tagit oss i kragarna och ska nu ge er TVÅ st i samma inlägg!!

Vecka 16 Babe är:
Motivering:
Han vann utförsracet, han har varit styrman på en kanot, han har en väldigt trevlig bror som kl 04.00 på morgonen var så söt och skulle ta reda på om denne Babe hade kommit hem hel och ren.
Men tillbaka till Baben... Eftersom han vann utförsracet firade han det med att åka i en EXTREMT FUL MÖSSA! Därav nomineringen och vinsten!

Den förrförra Veckans Babe är, Emil Johansson!!


Förra veckan var Brudarna utspridda på olika platser, två var i Vålådalen, en var i Meråker för undersökning av de norska hemligheterna... Och övriga befann sig på Vemdalsskalet i... andra syften. Och det var där vi fann honom... Vecka 17 Babe.

Motivering:

För sin trevliga uppsyn, sitt schysta langande och säljande leende gick shotarna åt som smör i solsken för en viss Brud. Det gick till och med så långt att de gjorde en formell introducering vilket resulterade i mer vänskapliga hejanden vid senare tillfällen. Vi kan tänka oss att det inte bara var Åsarnabruden som gick i den fällan ;p

Förra Veckans Babe är: Dennis i Baren!


Brudarna hälsar! Vi ses till hösten!

Kommentarer
Postat av: erika

ÅH DENNIIIIISSS MED ISEEEN <3

2009-04-27 @ 13:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0