Stadsbor

Som många av er redan vet har jag, Lisa, och Emma gått och blivit stadsbor. Emma går på skidhögskolan och pluggar Human Biologi medan jag håller på att utbilda mig till ekonom. När vi inte sitter i skolan på föreläsningar, vilket inte är särskillt ofta, fördriver vi dygnets resterande timmar med att träna tillsammans med Sveriges övriga skidelit, baka, laga mat, titta på teve och andra roligheter. Mycke tid har vi spenderat tillsammans och det är grymt kul!!

Just nu är det tentatider på universitetet och det märks! Biblioteket är överbefolkat och aldrig har så många klivit upp så tidigt på mornarna bara för att plugga. Folk hänger på låset in till bibblan. Men det är kul! Jag och två klasskompisar är ett bra team!! Med näsorna i böckerna försöker vi lära oss alla system, metoder, strategier, affärsiéer, synsätt, klassiker och organistationsteorier. Inte det lättaste så det är tur att vi har vårat eget lilla knep med associationer:) Nu kan vi allt om Mintzbergs konfigurationer, matrisorganisationer, intressentsynsätt, SWOT och Hawthorne-effekten. Bara med hjälp av lite fantasi och roliga liknelser:)
Vi samlar även vuxenpoäng genom att ha matlåda med oss, kaffe i termos och samla bonuspoäng med ica- och coopkort:) Ska man bli ekonom är det bra att börja i tid!

Imorgon blir det ännu mera plugg inför tentan på fredag och när den är skriven blir det "after tenta". Sedan bär det av hemmåt för att åka på läger till Torsby och skidtunneln på söndag!

Åsarnabrud Lisa - gillar livet som student


Kommentarer
Postat av: Åsarnabrud Petra

haha fan alltså!1 du är den enda som får pluggandet att faktiskt låta rätt roligt! jag är stolt över dig! ;) hoppas du kommer trivas alla dina tre år där!

2009-09-30 @ 23:03:56
URL: http://asarnabrudarna.blogg.se/
Postat av: Åsarnabrud Lisa

Ja men det är helt sjukt!! Pluggandet är faktiskt roligt!! Det blir vad man gör det till:)

2009-10-01 @ 09:13:53
Postat av: Anonym

On the road again...



Grattis Curry till körkortet!

Nu kan ta du ta Ärtan till Sthlm...ta södra länken..vik av mot Gustavsbérg, väg 222...



/ Lina

2009-10-01 @ 19:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0