JSM torsdag

Sara har inte vågat kollat i resultatlistsan från igår... Inte Frida heller. ;) Petra har ramat in sitt resultat. En 14:e plats och 6 nya muggar. Moa har förträngt sitt...

Men idag var det andra bullar, och dom var faktiskt goda bullar. Victors mamma hade bakat dom! Men iaf... Det var klassiskt sprint, när vi gick mot stadion kände vi lukten från de tusentals vallatälten, klister och desperation... Sara gick in på en 13:e plats i prologen, Frida 12:a (väldigt nöjd över att ha slagit lillasyrran) och Moa på en tillfälligt okänd plats. Sara blev 3:a i sitt heat, tyvärr ingen lucky loser, och Frida blev enbart loser; 5:a i sitt heat. Sen roade vi oss att ta bilder och heja på resten som var lite bättre än oss.

Dagens Höjdare: Marcus 1:a plats i prologen! Sen vart han dock 5:a totalt men det  var bra de med!
Johan säkrade sin plats i klubben med en 2:a plats. Vi är ganska nöjda med honom ;)

Ni ska vara glada att vi sitter här vid datorn nu och att vi inte drunkade på stadion (töigt helvete). Vi vill tacka Anette på Badet som lärde oss grunderna i livräddning.

Åsarnabrudarna - imorrn blir det tunga artelleriet: Fridas chokladrutor...


Kommentarer
Postat av: Alexandra

åh du är ju helt underbar när du skriver frida! Eller är jag ute och cyklar? Är de inte frida som står bakom detta inlägg?



Kör hårt iaf brudar! Håller tummarna för er!:)

2010-03-11 @ 22:25:29
URL: http://alexandraolofsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0